Ankarada en iyi burun estetiği doktoru..?

Merhaba ben de Ankaradayım. Gectığımız ay V0Ikan TAYFUR' a hem burun estetığı 0Idum hem de yüze yağ enjekıy0nu yatırdım. KesınIıke V0kan beyı tavsıye ederım. Bır aIbüm 0Iuşturdum takıbe aIırsanız görebıIırsınız.

Kızlar merhaba...

Daha önce forumlarda Volkan Tayfur'a revizyon ameliyatı olan bir arakdaşımdan bahesetmiştim. Çok güzel bir burun yaptı kendisine demiştim. Geçen gördüm kendisini ve sorun olduğunu tekrar ameliyat olacağını söyledi. Ben kendi listemden Volkan Bey'i çıkardım. Merak edenler içinde bilgi olsun diye yazmak istedim.

Burun ameliyatının min. 1 yıl sonrasındaki sonuçlar önemliymiş cidden. Ben bunu çok iyi gördüm. Revizyon olmayı düşünen arkadaşlarda bence en az 2 yıl beklesinler. Doktorlar 6 ay diyor ama 6 ayda şişlikler bile inmiyor.

gerçekten mi :( volkan bey benim için ilk sıradaydı üzüldüm açıkcası. arkadaşınızın şikayeti ne tam olarak. doktorundan nasıl bahsediyor. bir de volkan bey sorun olursa 2. ameliyatı ücretsiz yapacağını söylemişti yine öyle mi demiş arkadaşınıza acaba

gerçekten mi :KK43: volkan bey benim için ilk sıradaydı üzüldüm açıkcası. arkadaşınızın şikayeti ne tam olarak. doktorundan nasıl bahsediyor. bir de volkan bey sorun olursa 2. ameliyatı ücretsiz yapacağını söylemişti yine öyle mi demiş arkadaşınıza acaba
Arkaşadımı bu hafta gördüm. Ameliyatı ücretsiz yapmış elbette. epey uzun sürmüş. onun burnu çok sıkıntılıydı. içini tekrar doku sarmış burnunun gibi bir şeyler söyledi. yani volkan beyle bir ilgisi yokmuş sanırım. şimdi burnu şiş tabi ama nefes alabildiği için çok mutlu :)
bazı bünyeler sürekli burun eti üretirmiş. burun eti aldıranlar genelde bir kez daha aldırırlar zaten hep duymuşumdur. öyle bir skıntı varmıs.

gerçekten mi :KK43: volkan bey benim için ilk sıradaydı üzüldüm açıkcası. arkadaşınızın şikayeti ne tam olarak. doktorundan nasıl bahsediyor. bir de volkan bey sorun olursa 2. ameliyatı ücretsiz yapacağını söylemişti yine öyle mi demiş arkadaşınıza acaba
Merhaba,
Ben iki ay önce Volkan beye hem burun estetiği oldum hem de yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Kesinlikle Volkan beyi tavsiye ediyorum çok memnunum. Beni izleme alırsanız albümüme bakabilirsiniz. Volkan beyin benim için tasarladığı çizim, ameliyat sonrası halim ve iki aylık sonforoğrafım var.

Ben galiba ameliyat olamıcam yaaa bi türlü doktora karar veremiyorum biri çok pahalı öbürü bilmem ne ne zormuş valla daraldım :( :( :( :(

Merhaba,
Ben iki ay önce Volkan beye hem burun estetiği oldum hem de yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Kesinlikle Volkan beyi tavsiye ediyorum çok memnunum. Beni izleme alırsanız albümüme bakabilirsiniz. Volkan beyin benim için tasarladığı çizim, ameliyat sonrası halim ve iki aylık sonforoğrafım var.
haldun beyin yaklasik ucreti nekadar soyleyebilirmisiniz cudden karar vermek cok zormus

ben hakan soygüre oldum..çokta memnun olduğumu söyleyemem.nefes sorunu yaşıyorum başlarda daha iyi gibiydi..1 yıla yaklaştık..

Merhaba revizyon oldunuz sanirim, 2. Mi 3. Muydu acaba biraz anlatabilir misiniz?
revizyon değil benim ilk ameliyatımdı..çokta sorunlu bir burnum yoktu zaten ama nefes konusunda sorunlar yaşıyorum şuan..estetik olarakta kesinlikle daha iyisi olabilirdi..burun ucum hala çok şiş..ve çöküntü oluştu

revizyon değil benim ilk ameliyatımdı..çokta sorunlu bir burnum yoktu zaten ama nefes konusunda sorunlar yaşıyorum şuan..estetik olarakta kesinlikle daha iyisi olabilirdi..burun ucum hala çok şiş..ve çöküntü oluştu
Gecmis olsun cokuntu olustugunu ne zaman ve nasil fark ettiniz doktorunuz bu konuya ne diyor bu isler cok karisikmis simdi daha iyi anliyorum:(

Gecmis olsun cokuntu olustugunu ne zaman ve nasil fark ettiniz doktorunuz bu konuya ne diyor bu isler cok karisikmis simdi daha iyi anliyorum:KK43:
çöküntüyü 4-5 ay sonra farkettim hafif bi şekilde dokununca anlaşılıyor zaten..tam burun sırtında..doktor olabilir böle şeyler dedi..dışardan çok belli olmuyor babında konuştu..Oysa ki şuan gitgide belli oluyor gibi..

çöküntüyü 4-5 ay sonra farkettim hafif bi şekilde dokununca anlaşılıyor zaten..tam burun sırtında..doktor olabilir böle şeyler dedi..dışardan çok belli olmuyor babında konuştu..Oysa ki şuan gitgide belli oluyor gibi..

Cok gecmis olsun bu isler cok riskliymis ben de simdi simdi uyaniyorum.

Merhabalar ben kısa süre önce Muhittin Eski'ye ameliyat oldum. Şuan şiş hali bile çok doğal ve çok hoş yüz ifademde en ufak bir değişiklik olmadı .Özellikle şunu söyleyebilirim muayeneye gittiğinizde farkedeceksiniz kendinden o kadar emin ki çok güven veriyor. Benim aklımda hiç soru işareti kalmamisti çok güvenerek ameliyat oldum ve de çok memnunum. Bütün samimiyetimle tavsiye ediyorum.

Merhabalar ben kısa süre önce Muhittin Eski'ye ameliyat oldum. Şuan şiş hali bile çok doğal ve çok hoş yüz ifademde en ufak bir değişiklik olmadı .Özellikle şunu söyleyebilirim muayeneye gittiğinizde farkedeceksiniz kendinden o kadar emin ki çok güven veriyor. Benim aklımda hiç soru işareti kalmamisti çok güvenerek ameliyat oldum ve de çok memnunum. Bütün samimiyetimle tavsiye ediyorum.
Foto varsa paylasabilir misiniz birde ne kadar ücret veriyor genel olarak hangi hastanede oldunuz birde

Kaburgadan burun ameliyatı olacağım ben de. Doktorum ameliyattan sonra burundan çok kaburga alınan yerin ağrıyacağını söyledi ama ne kadarlık bir ağrı, ne kadar kısıtlayıcı, yataktan kalkacak kadar mı? Geçirmek için neler yaptınız? Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.

Ben öyle ünlü doktorlara yaptırmadım. Bildiğin Ankara hastanesinde bi doktora yaptırdım üstelik çok memnunum :halay:

Back
X