Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baskent ve novaart diyorum.Ankarada.en.iyi tup.bebek merkezini.solermsnz.kizlar deneyimlerinizi lutfen?
Cok tesekkrler cnmBaskent ve novaart diyorum.
Ikisinin de avantajlari dezavantajlari var fakat en cok ikisinden memnun herkes
Ben de mehmet hocada yaptirdim. Ikisi de cok deneyimli ve sakin insanlar.Ben novaarta ahmet hocaya gıdıyorum canım tavsıye ederım on gorusme ücretsiz dosyanı al gıt konus ıcıne sinerse devam edersın
Aynen canım çok memnunum kese ve kalp atısına gıdecez bızdeBen de mehmet hocada yaptirdim. Ikisi de cok deneyimli ve sakin insanlar.
Hic curcuna yasamadan tedavi sureci devam etmisti.
Gozunuz aydin ne guzel tutmusAynen canım çok memnunum kese ve kalp atısına gıdecez bızde
Sızınkı tuttumu ne zamn yaptırdınızGozunuz aydin ne guzel tutmus
Rabbim devamini da getirsin insallahh
Rabbim en kısa zamanda nasıp eder ınsallahHayir maalesef tutmadi.
1.5 sene onceydi
Allah bağışlasınBen 2016 yılinda Etlik Zübeyde Hanım da tüp Bebek yaptırdım çokta memnun kaldım oğlum şu an 1 yasinda
Mehmet hoca nerde.cnmBen de mehmet hocada yaptirdim. Ikisi de cok deneyimli ve sakin insanlar.
Hic curcuna yasamadan tedavi sureci devam etmisti.
Aminnn insallahh Allah razi olsnRabbim en kısa zamanda nasıp eder ınsallah
Novaartta o da. Zaten Ahmet Mehmet ikiz kardesler. Ikisi de profesor ikisi de gazideymis su an sanirim birisi devam etmiyor. Kendileri novaart i kurmuslarMehmet hoca nerde.cnm
Anladm cnm cok saolAminnn insallahh Allah razi olsn
Novaartta o da. Zaten Ahmet Mehmet ikiz kardesler. Ikisi de profesor ikisi de gazideymis su an sanirim birisi devam etmiyor. Kendileri novaart i kurmuslar
Ahmet hoca gazıye devam edıyo canım ben ılk gorusmeyı orda yaptımAminnn insallahh Allah razi olsn
Novaartta o da. Zaten Ahmet Mehmet ikiz kardesler. Ikisi de profesor ikisi de gazideymis su an sanirim birisi devam etmiyor. Kendileri novaart i kurmuslar