• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok korkuyorum lutfen yardim edin

alev307

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2022
177
40
48
39
Hayatımda olumsuz birsey yokken iyiyim ama beni aşırı kaygilandiran bir durum olunca çok kötü oluyorum.Bugun kalp carpintisi ve aşırı korku var.Suan ne yapacağımı bilemiyorum.Uzun zamandır geçmeyen ağrım var bir çok test yapıldı.kolonoskopiye karar verildi.Gunler yaklaştıkça ben kötü olmaya başladım.yogun anksiyete yaşıyorum.Ne yapacağım baş edemiyorum yardım edin lutfen

he kolonıskopiden mi korkuyorsunuz yakın zamanda babam yaptırdı korkulacak bir şey yok ağru bile plmuyormuş sonrasında

Aslında işlemden korkmuyorum kaygı bozukluğu olduğu için aklıma bir türlü olumsuz senaryo geliyor.Kimsem yok ailem uzakta.Elimde olmadan kötü oldum bugün.bir yıldan beri boyle kotu olmuyordum.

Ya kansersem ne yaparım ben.Aninda yıkılırım ben elim ayağım şimdiden titriyor.Kalp carpintisi iç huzursuzluk şimdiden kötü yaptı beni.islem öncesi hazırlık işlem günü sonrası herseyden çok korkuyorum

Kötü birşey olmıycak içini ferah tut herşeyi kötüye yorma evham yapıyosun şuan geçici bi süreç bunlar kendini çok dinleme kalbin çarpıyo acaba şöylemi böylemi olur die kaygılanma sakin olmaya çalış dikkatini dağıtıcak birşeyler yap kendine devamlı iyi olduğunu söyle Allaha sığın rahatlatıcı bitki çayları al ne bilim bak alfasame adlı bitkisel dil altı var ondan al işe yarar belki kimilerine iyi geliyor

Belki öyle böyle atlacagim bunu.Yas ilerledikçe bir sürü hastalık veya başka sorunlarla karsilacak olmam.Benim şimdiden herseye bu kadar vücudum tepki veriyor.Ilerde daha zor durumlarda ne yapacağım ben.Yasamaya korkuyorum.ben mi bu kadar güçsüzüm herkes nasıl başa çıkıyor.Cok büyük dertleri olan insanlar var ama onlar bile benim en kucuk derdimde yaşadığımı yasamiyorlar.Bunun bir cozumu var mi ne yapmaliyim.Ustelik anneyim çocuğuma yetemezsem bir bu vicdanla nasıl yasarim

Kötü birşey olmıycak içini ferah tut herşeyi kötüye yorma evham yapıyosun şuan geçici bi süreç bunlar kendini çok dinleme kalbin çarpıyo acaba şöylemi böylemi olur die kaygılanma sakin olmaya çalış dikkatini dağıtıcak birşeyler yap kendine devamlı iyi olduğunu söyle Allaha sığın rahatlatıcı bitki çayları al ne bilim bak alfasame adlı bitkisel dil altı var ondan al işe yarar belki kimilerine iyi geliyor
Nasıl bir ilaç alfasame içeriği ne acaba

Trendyolda alora pasiflora adlı bitkisel üründe var arkadasım 18 yıldır kullanıyor sitresliyken iyi geldiğini söylüyor

Back
X