Ankarada estetik olanlar hangi doktor ve memnunmusunuz ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.383
26.109
598
Ankarada burun estetigi yaptıran arkadaslar,
Hangi doktorda ameliyat oldunuz,
Memnunmusunuz,
Ne kadara oldunuz ?
Biraz bilgi verirseniz sevinirim..
Doktor arayışı içindeyim içime sinen bi yer olsun istiyorum..

Esabil Eker. 19 subatta oldum. 2 doktorun reddettigi burunu kabul etti ve yapti. Simdilik cok memnunum. 2017 ekim sonu ameliyat gunu almistim. 2040 tl tuttu.

Esabil Eker. 19 subatta oldum. 2 doktorun reddettigi burunu kabul etti ve yapti. Simdilik cok memnunum. 2017 ekim sonu ameliyat gunu almistim. 2040 tl tuttu.
Burnunuz sorunlumuydu ?
Diger doktorlar neden reddetti ?
Fiyat iyiymiş..
Geçmi veriyor ameliyat tarihlerini ?
Dr mesut kaya. Şu an 7. Günümdeyim, herşey yolunda gidiyor şükür.
Fiyatlar nasıl ? Burnunuz sorunlumuydu ?

Burnunuz sorunlumuydu ?
Diger doktorlar neden reddetti ?
Fiyat iyiymiş..
Geçmi veriyor ameliyat tarihlerini ?

Fiyatlar nasıl ? Burnunuz sorunlumuydu ?
Kalin derili ve ucu etli oldugu icin reddedildim. 30 ekimde ameliyat gunu almistim. 19 subata gun vermisti. Cok dolu oldugu icin tarih atiyor maalesef.

İnstagramda resimler var, Hoca doğal olmasına çalışıyor, abartılı burunlar yapmıyor.

Yaklaşık 3 yıldır alanında başarılı bir doktor arıyordum. Mesut Hocamla görüştüğümde ilgisi,sorularımı ayrıntılı şekilde yanıtlaması en önemlisi de referans olarak önceden yaptığı burunları görmem tereddüt etmeden ameliyat randevusu almamda etkili oldu ve 6 ay önce ameliyat oldum. Estetik ve deviasyon düşünenlere tavsiye edebileceğim alanında çok başarılı, yetenekli, ilgili, samimi bir insan. Ameliyatımda neredeyse hiç şişlik ve morluk olmadan ağrısız acısız atlattım. Muayenehanesine bir uğramanızı öneririm. Büyük ihtimal ameliyat randevusu alıp çıkacaksınız. :)) Şimdiden geçmiş olsun.

Ben doktor Ali kavuzluya ameliyat oldum 3. ayim ve o kadar memnun kaldım ki hem nefes alıyorum hem burnuma herkes hayran kaldi. Özgüvenim baya artti. hemde gram ağrı cekmedim. 6bine yaptı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…