Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara'da estetik yapabilen kbb doktoru biliyor musunuz?
Arkadaşlar benim burnumda büyük bir polip yani et var,ameliyat olmam lazım.Bir kere ameliyat olmuşken bi de estetik yaptırıyım diyorum.Ama bu ikisini birlikte yapabilen bir doktora ihtiyacım var sanırım.Önerileriniz nelerdir?acil yardım lütfen
Arkadaşlar benim burnumda büyük bir polip yani et var,ameliyat olmam lazım.Bir kere ameliyat olmuşken bi de estetik yaptırıyım diyorum.Ama bu ikisini birlikte yapabilen bir doktora ihtiyacım var sanırım.Önerileriniz nelerdir?acil yardım lütfen
cnm o sekılde bılmıyorum, ama plastık cerrah yanında kbbcı de gırebılıyor amelıyata, ya da sadece estetık cerrah da basit saglık mudahalelerını gerceklestırebılıyor...
ben de benzer dertten muzdaripim benim de sinüzitim var ve bu yüzden hem bunu tedavi edebilecek hem de estetik yapabilecek iyi bir doktora ihtiyacım var ben de ankaradayım bilgisi olan varsa paylaşsın arkadaşlar