Ankarada ev hanımı olup sıkılanlar

Bende de var pco. Siz ilaç falan kullanmadınız mı? Ay maşşallah çok seviniyorum böyle pco lulardan güzel haberler duyunca...
Hayır canım hiç kullanmadım. Üstelik bende polip bi de vardı. Operasyonla alınmıstı. Dr pko dedi. İlaç kullanmayalım hemen bi deneyin dedi. Ben de cok cocuk derdı yoktu, baska oroblemlerımızden dolayı. Ameliyattan 1 yıl sonra gebe kaldım. Adetin düzenli mi

Hayır canım hiç kullanmadım. Üstelik bende polip bi de vardı. Operasyonla alınmıstı. Dr pko dedi. İlaç kullanmayalım hemen bi deneyin dedi. Ben de cok cocuk derdı yoktu, baska oroblemlerımızden dolayı. Ameliyattan 1 yıl sonra gebe kaldım. Adetin düzenli mi
Adetlerim eğer sıkıntılı bi dönemde değilsem gelir her ay. Ama sarkabiliyo3-5 gün... ilaç kullanacak kadar gelmediği olmadı canım...

Canım internetten araştırdım baya Ankara'da en iyi kadın doğumcular arasında kendisi. Netten sen de bakabilirsin. İnstegramda da profili var. Kendi muayenehanesi var tepe prime de.
tamam bakayim :) aslinda ben de kadin olsun istiyorum erkeklerde ozellikle genc olunca hic rahat olmuyor. gogsende o yuzden de cok rahat edememistim

tamam bakayim :) aslinda ben de kadin olsun istiyorum erkeklerde ozellikle genc olunca hic rahat olmuyor. gogsende o yuzden de cok rahat edememistim
Göğşene ne kadar devam ettin canım? Aslında çok övüyolardı onu ama bilemedim. Kimi de çok aceleci asık suratlı falan yazmış gerçi..

Kızlaaaar bacılar bende ızmırden geldım benımde bebegım olmuyor :KK43: evde kpssye calıscam
Ne zaman geldin canim? Hoş geldin :) ne kadar zamandir olmuyor sorun ne? ay bu soruyu sorarken kendimden hic hoslanmiyorum ama napayim :( bu arada ben de kpss ye calismaya basladim :):)

ahuhah ay guldurdun beni nıyeyse :KK70::KK70:

Bacılar falan dedım ya ondandr :D

Ne zaman geldin canim? Hoş geldin :) ne kadar zamandir olmuyor sorun ne? ay bu soruyu sorarken kendimden hic hoslanmiyorum ama napayim :KK43: bu arada ben de kpss ye calismaya basladim :):)

Srun degıl :) ıkı yıldır olmyor sorun yok sebebsız ınfertılıte esımınde benımde tahlıllerımız gayet ıyı ama olmyor 2013 de geldım ankaraya canım :)

Bacılar falan dedım ya ondandr :KK70:

Srun degıl :) ıkı yıldır olmyor sorun yok sebebsız ınfertılıte esımınde benımde tahlıllerımız gayet ıyı ama olmyor 2013 de geldım ankaraya canım :)

yaa ben 4 yıllık evlıyım, ilk iki sene istemedik
Bacılar falan dedım ya ondandr :KK70:

yapma yaaa :( gittigin bir doktor var mi? ben ya asilama ya da direkt tupbebek yapacagim artik bekleyemiyorum. bu arada gecen sene evde kpss calismaya denedim ama olmadi. insan kendisine hep bir is buluyor. hem cocuk oldugunda bile elimizde iyi bir kpss puani olsa iyi olacak. cunku sonra calismak zor olur cocuk varken diye dusunuyorum. bu sene cok ciddi calisacagim. milli kutuphaneye falan gidiyorum bir de dershaneye yazilacagim. sen nerde oturuyorsun

yapma yaaa :KK43: gittigin bir doktor var mi? ben ya asilama ya da direkt tupbebek yapacagim artik bekleyemiyorum. bu arada gecen sene evde kpss calismaya denedim ama olmadi. insan kendisine hep bir is buluyor. hem cocuk oldugunda bile elimizde iyi bir kpss puani olsa iyi olacak. cunku sonra calismak zor olur cocuk varken diye dusunuyorum. bu sene cok ciddi calisacagim. milli kutuphaneye falan gidiyorum bir de dershaneye yazilacagim. sen nerde oturuyorsun

Etlık zubeyde hanım hastanesıne gıttım sen nerdesın ben ıkı asılama yaptrdım negatf ya evde set falan aldım bende ama calısmafım hıc :KK43: evde calısılmıyr ya

yapma yaaa :KK43: gittigin bir doktor var mi? ben ya asilama ya da direkt tupbebek yapacagim artik bekleyemiyorum. bu arada gecen sene evde kpss calismaya denedim ama olmadi. insan kendisine hep bir is buluyor. hem cocuk oldugunda bile elimizde iyi bir kpss puani olsa iyi olacak. cunku sonra calismak zor olur cocuk varken diye dusunuyorum. bu sene cok ciddi calisacagim. milli kutuphaneye falan gidiyorum bir de dershaneye yazilacagim. sen nerde oturuyorsun

bende uc yıllık evlıyım ılk sene dusunmedık snra ıstesek de olmadı gecen ay kur falan denedım o da olmadı artık sasırdım ne yapacagımı acıkcası umutlarımda bıtıyr klum kanadım kırılmıs gıbı

Etlık zubeyde hanım hastanesıne gıttım sen nerdesın ben ıkı asılama yaptrdım negatf ya evde set falan aldım bende ama calısmafım hıc :KK43: evde calısılmıyr ya
ben de asilama ihtimali cok dusuk diye yapmak istemiyorum. gel birlikte tupbebek yapalim :) ben bilkent beytepe civarlarindayim. milli kutuphaneye kaydol istersen orasi calismak icin cok iyi

ben de asilama ihtimali cok dusuk diye yapmak istemiyorum. gel birlikte tupbebek yapalim :) ben bilkent beytepe civarlarindayim. milli kutuphaneye kaydol istersen orasi calismak icin cok iyi

Sımdı soyle bı durum var ben ıkı ay asılama denedım snra ardından bır ay kur denedım bu ayda hıc bırsey yapmadım bugun regl olmam lazımdı olmadı ama olcak gıbıyım sımdı bı muddet daha dınlenıp son kez asılama daha snra tup dıye dusunuyrum :) bende kızılcahamamdayım burası merkeze uzak sadece ankaraya bır saatten fazla :( kutuphaneye gıdıp gelemem oyle bı mesaı harcayacak olsam dersaneye kayıt olmak daha mantıklı benım ıcın

Sımdı soyle bı durum var ben ıkı ay asılama denedım snra ardından bır ay kur denedım bu ayda hıc bırsey yapmadım bugun regl olmam lazımdı olmadı ama olcak gıbıyım sımdı bı muddet daha dınlenıp son kez asılama daha snra tup dıye dusunuyrum :) bende kızılcahamamdayım burası merkeze uzak sadece ankaraya bır saatten fazla :KK43: kutuphaneye gıdıp gelemem oyle bı mesaı harcayacak olsam dersaneye kayıt olmak daha mantıklı benım ıcın
hayirlisiyla olur insallah hamilesindir :) dershaneye yazil bence evde olmuyorr

Back
X