Ankarada fal

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Kızlar merhaba benimki dert sayılmaz ama konularımdan bilenler vardır sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Falcıya gidesim var kafam dağılır diye düşünüyorum, tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız yerler var mı acaba:)

fal baktırıp paranı sömürmelerine izin mi vereceksin?

kafan dağılsın istiyorsan gönüllü olarak bi yerde çalış, yada vereceğin para ile birini sevindir.

sizin gibi düsünen insanlar olacak ki
o falci denilen sahtekarlar para kazanip keselerini dolduracak

Yazdığım konuda falcılar ve benimle ilgili görüşleriniz neler diye sorduğumu hatırlamıyorum. Ben kafamı dağıtmak için canım neye istiyorsa ona para veririm sizi ilgilendirmez bu. Lütfen başka konularda stres atın. Daha fazla da gereksiz yorum yapmayın. İyi günler

Psikologla falciyi bir tutani ilk defa gordum.

Bir tuttuğumu mu yazmışım? Algıyla ilgili bir problem var gerçekten. Böyle şeyler kadınların çoğunu eğlendirir. Bir tutuyorum yazmamışım bu bir, konu içeriğine bir yorumunuz varsa onu yazın, bu da iki. Tartışma çıkarmaya çalışmayın yok yere.

Yine acayip acayip cevaplar gelmeye başlamış kız beni eleştirin gidim mi gitmiyim mi dememiş . Falcıya gidicem önerisi olan var mı demiş. İster falcıya gider ister psikologa gider neden bu herşeyi eleştirme çabası anlamıyorum psikolog doktor sonuçta seninde doktorluk birşeyin yok sadece biraz sarsıldın büyük bi travma yaşamadın psikologa gidip ne diyceksin zaten , biliyorum senin amacın zaman geçirmek git falcıya eğlenirsin biraz canım

Yazdığım konuda falcılar ve benimle ilgili görüşleriniz neler diye sorduğumu hatırlamıyorum. Ben kafamı dağıtmak için canım neye istiyorsa ona para veririm sizi ilgilendirmez bu. Lütfen başka konularda stres atın. Daha fazla da gereksiz yorum yapmayın. İyi günler

yorumumu gereksiz görmeniz cok normal
falci ile psikologu ayni kefeye koydugunza göre
para sizin tabi iyi gunler :)

Yine acayip acayip cevaplar gelmeye başlamış kız beni eleştirin gidim mi gitmiyim mi dememiş . Falcıya gidicem önerisi olan var mı demiş. İster falcıya gider ister psikologa gider neden bu herşeyi eleştirme çabası anlamıyorum psikolog doktor sonuçta seninde doktorluk birşeyin yok sadece biraz sarsıldın büyük bi travma yaşamadın psikologa gidip ne diyceksin zaten , biliyorum senin amacın zaman geçirmek git falcıya eğlenirsin biraz canım

Sağol canım, zaten forumdaki en sevmediğim şey bu gereksiz yorumlar. Yaazmadığım şeylerle ilgili yorum gelmesinden rahatsız oluyorum gerçekten. Psikologla falcıyı bir tutmuşum, benim gibiler sahtekarlara para yediriyormuş bilmem ne. Herhalde ben de biliyorum gerçek olmadığını, amacım kafamın dağılması belirtmiştim başta da. Niye insanlar kendilerini ilgilendirmeyen şeylere karışırlar hiç anlamam zaten. Bilen varsa yorum yapar yoksa okur geçer.

yorumumu gereksiz görmeniz cok normal
falci ile psikologu ayni kefeye koydugunza göre
para sizin tabi iyi gunler :)

Hanımefendi probleminiz ne bilemiyorum ama okudğunuz şeyi anlayamıyorsanız bu konuda sizin için yapabileceğim bir şey yok. Konu içeriğine yorum yapın, yorumunuz yoksa da konumdan uzaklaşın artık. Zaten sinirim bozuk uğraştırmayın lütfen

Boşver be güzelim.Falcıyı napcan.Otur bir dua et mesela.Hem üç aylardayız.Allah falcıdan daha iyi derman olur derdine.

Boşver be güzelim.Falcıyı napcan.Otur bir dua et mesela.Hem üç aylardayız.Allah falcıdan daha iyi derman olur derdine.

Derdime falcının derman olacağını düşünmüyorum, kafa dağıtmak istiyorum. Eğleneceğimizi düşündüğümüz için de gideceğiz:) Teşekkür eediyorum yine de, dua ediyorum zaten:)

Sen çok iyisin, en iyilerine layıksın falan:27:

cowgirll sen çok iyisin, napacaksın onu seni hak etmiyor o sen daha iyilerine layıksın... odanda bir cacık olmaz:27:.

birde üç vakte kadar beyaz atlı prens (yada beyaz lumizinli iş adamı) çıkmış seni çoook mutlu edecek:16:...

ben de bir türlü anlatamıyorum bu konuyu çevreme maalesef.
neyin ne olduğunu biliyoruz aslında, ama iyi geliyor insana. merak, ilgilenmek gibi.
duamı da ederim...

http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=41
konuyu buraya açsaydınız keşke, falla ilgilenenler bakıp yorum yapıyor genelde :)
taşırlar muhtemelen ama siz de haber verip taşıtabilirsiniz.

Back
X