- 23 Ağustos 2012
- 52.294
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.958
- 898
Mühendislere laf sokmadım... İnce mesajı anlayan anladı... Ama yine de anlatayım: Artık üniversite okumak çok kolay. Üniversite okuyorum demek benim için bir ölçüt değil.![]()
Ayrıca işine gelmeyene seviyesiz diye yakıştırmak senin seviyesizliğin...
Eyvallah...
Ben de muhendisim. Yuksek lisans mezunuyum, hem de cok iyi bir universiteden mezunum, bunu egitimimden tatmin olup soylediklerimi ciddiye alin diye yazdim.
Insan caresiz kalinca, isterse Prof. olsun , zirva oldugunu bilse bile en ufak umide sariliyor, bunun meslekle veya egitimle bir alakasi yok.
2 arkadasim daha var benim gibi, biri elektronik muhendisi, cok iyi bir kurumda calisiyor. Iyi falci var desek kosa kosa gider. Ben de giderim. Ikimiz de tonla para harcadik.
Falcilara nasil dustugumuzu size anlatayim:
Olay bu arkadasimla ikimizin de asik olmasiyla basladi, ayni anda (tabi ki baska kisilere

Sonra isler b.ka sardi, aci cekince gittik.
Sonra ne zaman yeni biriyle taniscaz, ne zaman evlenicez diye gittik.
Kimsenin kimseye yardim edemedigi, tamamen kader ve kismet olan seyleri sormak icin gittik, baska kimseye soramayacagimiz seyler icin. Kimsenin cevabini bilmedigi seylerin cevabini birilerinin bildigini umduk. Uckagit oldugunu bilse bile insan umut ariyor.
Tatmin edici, guzel hayati olan insanlar falciya gitmez hanimefendi, hayattan beklentisi olan, umut arayan , hayatinda bosluk olan insanlar gider; benim gibi. Umarim neden falciya gittigimizi yeterince anlatabilmisimdir.
Son düzenleme: