Tüp Bebek Merkezleri ANKARA'DA genartta mi... memorial mi...yoksa nova art mi...

delinefsim

ALLAHIM bu defa olsun...
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
3.946
1.333
373
Merhaba arkadaşlar. ..ben ilk tup denemeyi mi antepte yaptım fakat başarısız oldu...
Ikinci ankarada yapmak istiyorum.fakat Güvenilir bir yer bulmak biraz zor..

eşimde sperm düşüklüğü ve kromozom problemi var...o yüzden iyi bir merkez bakıyoruz. ..
aklımda olanlar

NovaArt..Mehmet erdem
Memorial ..Aysun hanim..
genartta. ..Murat Bey. .

Bunlar arasında gidip geliyorum. .yaptıran arkadaşlar lütfen deneyimlerini paylaşın bizlerle..

evet canım yaaaaa birileri yorum yapsa bize de faydası olur, ne güzel olur????
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

evet canım yaaaaa birileri yorum yapsa bize de faydası olur, ne güzel olur????
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
canım biz kararımızı verdik novaraarta yapacağız..martta başlıyoruz şimdiden tedavi ye başladık..
memoriol da aysun hamınla görüştüm sürekli merkezden bahsediyordu.merkezimiiz yok iyi şöyle böyle diyor en yisi biziz diyor..nasıl bişey yapacagız flan demedi..nasip ahmet beyden menmun kaldık..baakcagi artık hayırlısı

canım biz kararımızı verdik novaraarta yapacağız..martta başlıyoruz şimdiden tedavi ye başladık..
memoriol da aysun hamınla görüştüm sürekli merkezden bahsediyordu.merkezimiiz yok iyi şöyle böyle diyor en yisi biziz diyor..nasıl bişey yapacagız flan demedi..nasip ahmet beyden menmun kaldık..baakcagi artık hayırlısı

Bende bu siteye cok takilmistim ayni sorular bendede vardi Ankara recai pabuccuya karar vermistim benimde esimin sperm sayisi azdi cok sukur olumlu sonuc aldik hala ariyorlar bizi bebeginiz nasil diye Ben cok memnun kaldim.Rabbim sizede hayirli evlat Nasip etsin

Bende bu siteye cok takilmistim ayni sorular bendede vardi Ankara recai pabuccuya karar vermistim benimde esimin sperm sayisi azdi cok sukur olumlu sonuc aldik hala ariyorlar bizi bebeginiz nasil diye Ben cok memnun kaldim.Rabbim sizede hayirli evlat Nasip etsin
Bu Recai pabuç cu merkezin adı ne ...Bu arada çok aevindim..Rabbim sizlere bagidkasun...

Canimm kararin insallah hayirli olur.rabbim nasip ederde, bebegine kavusmana novaart vesile olir insallah.
Bizde aralikta aygul hnmla gorustuk.ocakta muayene oldum.esime ve bana bazi ilaclar verdi.esime igne ayni zamanda.3 hafta onceki testte sayi 125 bin bide tum spermler yerinde hareketli cikti.ama gecen haftaki testte sayi sifir cikti.carsamba bi daha test vericek esim.
Evet biraz hastaneyi ve kendini anlatiyor aygul hnm
Size nasil tedaviye basladi ahmet bey.
Biz memoriala baslamaya karar vermistik ama benimde kafamda bazi soru isaretleri var.bende bi novaartla gorusmeyi istiyorum.esimin doktoru da mufit beyde novartta da calisyor.
Bakalim onumuzdeki hafta neler olacak.esimin testine bi bakalimda...
Goruselim devamli.ben topigi rastgele gordum.

biz de bugun başlıyoruz novaarta .. recai beyle görüşmeye de karar vermiştik esasında ama çok kalavalık olduğuna dair yorumları okuyunca novaarta karar verdik, orda tedavi olan yakın bir tandığım da var biraz da onun etkisiyle tabi.. umarım hayırlsıı olur biz şehir dışından geldiğimiz için vazgeçtik recai pabuççudan

biz de bugun başlıyoruz novaarta .. recai beyle görüşmeye de karar vermiştik esasında ama çok kalavalık olduğuna dair yorumları okuyunca novaarta karar verdik, orda tedavi olan yakın bir tandığım da var biraz da onun etkisiyle tabi.. umarım hayırlsıı olur biz şehir dışından geldiğimiz için vazgeçtik recai pabuççudan
sizde sorun ne acaba.gelişmeleri, gözlemlerini bizede yazarmısın sana zahmet
sansın bol, rabbim yardımcın olsun canım.bebeğine kavuşursun inşallah...

sizde sorun ne acaba.gelişmeleri, gözlemlerini bizede yazarmısın sana zahmet
sansın bol, rabbim yardımcın olsun canım.bebeğine kavuşursun inşallah...
tabiki :) bizim sorunumuz azospermi ve fsh hormonu yüksek yani muhtemelen testislerde problem ve henüz ileri inceleme yaptırmadık yaklaşık 3 haftadır bu durumu yaşıyoruz.. tabi sonuçları alınca hmen bir araştırmaya koyulduk ve birçok merkezin içinden son olarak novaarta karar verdik dediğim gibi mehmet beyin hastası vasıtasıyla kararımızı verdik ama bugun ilk defa gideceğiz.. bakalım nasıl gececek neler yasayacağız hepsini paylaşırım yeter ki faydalı olsun bu hepimizi için zor bi süreç iyi bir yer olması da bir o kadar önemli şuan çok yeni olduğu için verdiğim kararın kimseyi etkilemesini istemem açıkcası ama zmaanla daha iyi fikir sahbi olurum diye düşünüyorum :)

Bu Recai pabuç cu merkezin adı ne ...Bu arada çok aevindim..Rabbim sizlere bagidkasun...
centrum klinik... aradığınız zman çiğdem hanımla görüşeceksiniz çok ilgili birisi cep telfonunu da veriyor fakat dediğim gibi şehir dışında olmamız ve yoğunluk ve yapılan yorumlar bizi vazgeçirdi ama görüşmekte fayda var

siz centrum hakkında neler öneririsiniz yine bu forumda orayla ilgili profosyonel fakat temizlik ve tedavi süreci kalabalık nedeniyle biraz sıkıntılı oluyor yönündeydi ...

tabiki :) bizim sorunumuz azospermi ve fsh hormonu yüksek yani muhtemelen testislerde problem ve henüz ileri inceleme yaptırmadık yaklaşık 3 haftadır bu durumu yaşıyoruz.. tabi sonuçları alınca hmen bir araştırmaya koyulduk ve birçok merkezin içinden son olarak novaarta karar verdik dediğim gibi mehmet beyin hastası vasıtasıyla kararımızı verdik ama bugun ilk defa gideceğiz.. bakalım nasıl gececek neler yasayacağız hepsini paylaşırım yeter ki faydalı olsun bu hepimizi için zor bi süreç iyi bir yer olması da bir o kadar önemli şuan çok yeni olduğu için verdiğim kararın kimseyi etkilemesini istemem açıkcası ama zmaanla daha iyi fikir sahbi olurum diye düşünüyorum :)
canım rabbim yardım etsin.
eşin tese olacak anladığım kadarıyla.eee bu durumda eşinin doktoru çok daha önemli.o kim peki.teseyi orda kim yapacak.
benim eşimde azospermi hastasıydı.2014 ocakta çıkış başladı bizde.
sayı 100bin-150 bin civarında değişiyor.bende bir sorun yok.
bizde memorialda başlamaya karar verdik.eşim de bende şuan ilaç kullanıyoruz.eşim iğne aynı zamanda.tedavi bikaç aya başlıcak.
ama kafamda bazı soru işaretleri var.bide novaartla görüşebilirim.bakalım hayırlısı.

canım rabbim yardım etsin.
eşin tese olacak anladığım kadarıyla.eee bu durumda eşinin doktoru çok daha önemli.o kim peki.teseyi orda kim yapacak.
benim eşimde azospermi hastasıydı.2014 ocakta çıkış başladı bizde.
sayı 100bin-150 bin civarında değişiyor.bende bir sorun yok.
bizde memorialda başlamaya karar verdik.eşim de bende şuan ilaç kullanıyoruz.eşim iğne aynı zamanda.tedavi bikaç aya başlıcak.
ama kafamda bazı soru işaretleri var.bide novaartla görüşebilirim.bakalım hayırlısı.
Kaan Aydosun önerdiği bir tedavi var şuan onu devam ettiriyoruz ama novaartla görüşeceğiz bakalım ürolog kim ?? Bize neler tavsiye ediyorlar karar vereceğiz c

Ama şuan müthiş gerginim ve sinirliyim aslında bunu yapmamam gerekiyor ama ben bieaz korkuyorum doktor işlerinden bi ilaç kullanmışlığım yok neyse gececek biliyorum ama şuan eşimi suçluyorum içten içe böyle yapacağımı şuana kadar ben bile bilmiyordum kendimi tanıyamıyorum an itibariyle ... Tabi bunu ona asla hissettirmemde çalışıyorum :( size de aynı şey oldu mu ???

siz centrum hakkında neler öneririsiniz yine bu forumda orayla ilgili profosyonel fakat temizlik ve tedavi süreci kalabalık nedeniyle biraz sıkıntılı oluyor yönündeydi ...
Aynı yorumları bende okumuştum ben pis bi yer goremedım orda aşırı temiz biyerde değil ama.normal klinik.herkesten çok memnun kaldım ben.evet kalabalık bazen çok bekleyebiliyorsun ama bence önemli olan islerını ıyı yapmaları ve ilgileri.

Çok tesekk
Aynı yorumları bende okumuştum ben pis bi yer goremedım orda aşırı temiz biyerde değil ama.normal klinik.herkesten çok memnun kaldım ben.evet kalabalık bazen çok bekleyebiliyorsun ama bence önemli olan islerını ıyı yapmaları ve ilgileri.
ue ederi
Çok tesekkur ederim tabiki burdaki yorumların hepsi gerçek ve yönlendirici olamayabiliyor umarım hepimiz için hayırlısı olur sizlerde bol şans diliyorum dualarım herkesle umudumuzu kaybetmemek dileği ile sevgiler

Canım
Canimm kararin insallah hayirli olur.rabbim nasip ederde, bebegine kavusmana novaart vesile olir insallah.
Bizde aralikta aygul hnmla gorustuk.ocakta muayene oldum.esime ve bana bazi ilaclar verdi.esime igne ayni zamanda.3 hafta onceki testte sayi 125 bin bide tum spermler yerinde hareketli cikti.ama gecen haftaki testte sayi sifir cikti.carsamba bi daha test vericek esim.
Evet biraz hastaneyi ve kendini anlatiyor aygul hnm
Size nasil tedaviye basladi ahmet bey.
Biz memoriala baslamaya karar vermistik ama benimde kafamda bazi soru isaretleri var.bende bi novaartla gorusmeyi istiyorum.esimin doktoru da mufit beyde novartta da calisyor.
Bakalim onumuzdeki hafta neler olacak.esimin testine bi bakalimda...
Goruselim devamli.ben topigi rastgele gordum.
canım biz nova art ta bn hormon eşim sperm testi yapti..bnm hormonlar normal di.esime gazı uni.hormon testi ve dna hasar testi yapmıştık hormon test sonucunda eşime merional diye iğne verdi..5 haftalik kullanim.subatta değil martta başlıyoruz dedi dokyor..şimdilik dün iğne ye başladı haftada 2 gün yapolacak..

Merhaba kizlar.oncelikle hepinizin bu yolda Allah uardimcisi olsun.bende tup bebek annesi adayiyim.bizdede esden kaynaklanan sorun vardi sperm azligi.ankarada dr.sukran cakmaga gittik tedavi icin.kendisi novartla anlasmali oldugunu soyledi.2aralikda tedaviye basladik 24 aralikda transferin 8.gunu hamile oldugumu ogrendim.ilk deneme ve 5.gun embriyosuydu.tek embriyo transger edildi cunku benim vucut ilaclara asiri tepki verdigi icin sivi birikimim oldu normalde iki tane yranager edilecekti ama ikisininde tutma.ihtimali cok yuksek dedi dr um oyuzden tek yapalim dedi.hamilelik oldugunda bu sivi dahada artiyormus cunku oda sikintili bi hamilelik gexirmeye neden oluyormus.sukran hanim bize novartta olacagini ve oranin yeni bi merkez oldugunu soylediginde once biraz tereddut ettim ama sonra aklima su geldi yeni bi merkez isim yapmak icin daha titiz calisir sonucta nekadar pozitif sonuc okadat iyi reklam.diher yerler zaten isim yapmis ha bi eksik ha bi fazla.oyuzden baska bi merkez arayisina girmedik.dr umuza guvendik.transferime kendi dr umla birlikte ahmet erdem beyde girdi.transferimi bizaat kendisi yapti bu bama supriz oldu.once col utandim ama sonra kendimi acayip guvende hissettim.duruslarinda konusmalarinda bile insana guven veren bi havalari var.hemsirelerde cok iyiydi.tranager esnasinda birtanesi sadece elimi tutup benle konustu beni rahatlatti.bir bucuk saat dinlenip eve geldim.bi kac gun kendime dikkat ettim.sonucum negatif olsaydi bile yine ayno dr umla novarta devam edecektim.dondurulmus 4 embriyom var orda suan 9+5 gunluk hamileyim.Allah en kisa zamanda sizlerede nasip etsin.novart iyi bir secim dr uma buyuzden cok tesekkur ediyorum labratuari ve embriyologuda cok iii.hersey iii herkes elinden geleni yapiyor olmamasi icin hic bir sebep yok tek sart Allah ol diyecek olacak...kendimi hep boyle teselli ettim....

Back
X