Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ankarada hacettepe HAldun kamburoğlu var. ama fiyat neir bilmiyorum ben büyütme oldum 4600 vardim sende protez olmucak daha uygun olur sanırımKızlar Ankarada göğüs küçültme estetiği olmak istiyorum..
Fiyat olarak 3000bini aşmazsa çok sevinirim bana doktor önerilerinde bulunur musunuz?
Devlet özel fark etmez.
Haldun bey fiyatı banada 4500 civarı verdi malesef ama birebir görüşmedim.canım ankarada hacettepe HAldun kamburoğlu var. ama fiyat neir bilmiyorum ben büyütme oldum 4600 vardim sende protez olmucak daha uygun olur sanırım
www.haldunkamburoglu.com mail at bi sor.
Haldun bey fiyatı banada 4500 civarı verdi malesef ama birebir görüşmedim.
Bir arkadaşa sordurttum.. Bakalım bir daha mail atarım tabiki randevuya gitmekte önemli.
göğüslerim çok büyükte değil yani.. 92 cm şuan. 80 civarı olsun istiyorum.
Göğüs altım 72 cm.. Yani ben aşırı zayıfım vücuduma biraz büyük kalıyor göğüslerim o yüzden:)inanmıyorum benimde 91 cm göğüs altın kaaçki. nasıl kendine kıyıcaksın yok yere. yani aşırı olsa tamam da seninki normal bi büyüklük
merhaba acaba ameliyat oldun mu bende olucam da uygun hastahane arıyorum ?Kızlar Ankarada göğüs küçültme estetiği olmak istiyorum..
Fiyat olarak 3000bini aşmazsa çok sevinirim bana doktor önerilerinde bulunur musunuz?
Devlet özel fark etmez.
Merhaba ben İzmirde cemil tugay'a oldum 1,5 sene önce.merhaba acaba ameliyat oldun mu bende olucam da uygun hastahane arıyorum ?
Benım bütün meme dokumu almadı cok az bir kısmını aldı.bi arkadasım yaptırcaktı ama süt kanallarına hasar verileceginden dolayı yaptırmamıstı.
tüm masraflar dahil ne kadar tuttu peki ?Merhaba ben İzmirde cemil tugay'a oldum 1,5 sene önce.
5000di o zamanlar şimdi zamlanmış olabilir..tüm masraflar dahil ne kadar tuttu peki ?