• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme küçültme ameliyatı

Ben 2 yıl önce yaptırdım. Çocuk falan da yapmadım, yine eski haline döndü:) tek tesellim ameliyat sonrası simetri sorunu olmaması. Ama izler hala duruyorz

Bende küçültme yaptıracağım. Hacettepe de sıraya alındım. Ne zaman ararlar bilmiyorum. Doktorum 3 güne normal hayatıma dönebileceğimi söyledi. Emzirmede net bir şekilde azalma olabileceğini söyledi.

Yaklasik 1 seneyi gecti ameliyat olali ameliyat surecim ve sonrasi cok rahatti cok şükür ama simdi bakiyorum da bu goguslerle cocuk emzirmeyi dusunemiyorum bile suan 1 sene oldu daha sonra ne olur bilemem tabi ama cocuk emerkenki aciyi hissedebiliyorum
Merhaba nerde

Merhaba nerede ameliyat oldunuz acaba ben de küçültme yaptırdım kilom olduğuğu için kol altlarımda liposakşın yaptı 8 ay oldu halen koltuk altlarımda şişlik var ve hafif uyuşukluk küçülme istediğim gibi ama sonuç pek iyi değil siz memnun musunuz sonucunuzdangöğüs ucunuzdaki simetri nasıl memnunsan doktorunuzun ismini de yazabilir misiniz

Ben 2 yıl önce yaptırdım. Çocuk falan da yapmadım, yine eski haline döndü:) tek tesellim ameliyat sonrası simetri sorunu olmaması. Ama izler hala duruyorz
merhaba, kac yasındasınız acaba? ben de yaptırmak istiyorum olculerim biraz fazla ama tekrar aynı haline gelmesinden de cekiniyorum

Ben ameliyatı 41 yaşında oldum. 2 yılda eski formuna döndü:)) bi tek sarkıklığı yok, ama yine yanlara yayıldı ve büyük.

Ben olmadım henüz bi çocuk daha yapma fikrim var çünkü olursam ondan sonra olurum hamilelikte tekrar eski haline döner diyorlar
çok güzel düşünmüşsünüz. yeniden büyümese bile emzirmede sorun oluyor. Ben çocuk faslını kapattım :) ameliyatı araştırıyorum. cevabınız için teşekkür ederim

Ay valla hiç hatırlamıyorum:( C cup yaptı ameliyat sonunda ama keşke B yapsaydı.
Sanırım areola bölgesine göre de karar veriyorlar cup ölçüsüne. Ben de B istiyorum. Şuan 80d. Cevabınız için çok teşekkür ederim

Back
X