Meme küçültme ameliyatı

bebitoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
52
9
86
30
Merhaba kızlar ben meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama devlette görüştüğüm doktor çocuk düşünüyorsan ondan sonra ol tamamen eski haline döner dedi bir çok doktor da izledim ama tamamen eski haline döner diyen yok kafam karıştı artık olmak istiyorum bilgisi olan var mı ?

Merhaba, doktor doğru söylemiş. Bir tanıdığım bekarken çok müzdarip olduğu için yaptırdı ama hamilelikten sonra nerdeyse eski haline döndü. Ayrıca, herkeste aynı olacak değil tabii ama sütü gelmedi hiç mesela. Kilo alıp verme olayı çok etkiliyor

Merhaba, doktor doğru söylemiş. Bir tanıdığım bekarken çok müzdarip olduğu için yaptırdı ama hamilelikten sonra nerdeyse eski haline döndü. Ayrıca, herkeste aynı olacak değil tabii ama sütü gelmedi hiç mesela. Kilo alıp verme olayı çok etkiliyor
Sorduğum başka bi doktorda kisiden kisiye değişir dedi ama önemli olan sağlığın yaptır dedi yani ama bilemiyorum kafam karıştı çok

Çok iyi anlıyorum sizi, tabii tercih size kalmış. Bende yeni oldum, daha bir ay oldu. Özellikle yaz ayları işkence gibi oluyor.

Merhaba canım evet seni çok iyi anlıyorum ama bence biraz sık dişini çocuğun olup emzirme olayını tamamen bitirdikten sonra olmalısın ben 8yıl bekledim iki çocuğumuda emzirdim sonunda ameliyat oldum çocuktan önce benim göğüslerim b cupken e cup oldu yani nasıl olcağını bilemezsin o yüzden riske atma kendini bi kerede hallet :)

Back
X