Gürgan klinikArkadaslar benim daha onceden 3 basarisiz tup bebek denemem oldu suanda yeni bir merkez arayisi icindeyiz ama cok yorgunuz inanin son gelismelerden haberim bile yok tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Siz denedinizmi aceba ordaGürgan klinik
Siz orda denedinizmi bizim bir onceki genartta oldu ama orda icine sinmeyen birsey varGürgan klinik diyorum bende
Fiyatı ne ayrılıkta pekiGürgan klinik diyorum bende
Sizin gittiğiniz klinik neresiydi? Bahçeci tüp bebek merkezi önerebilirimArkadaslar benim daha onceden 3 basarisiz tup bebek denemem oldu suanda yeni bir merkez arayisi icindeyiz ama cok yorgunuz inanin son gelismelerden haberim bile yok tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Canim merhaba hangi merkeze gittin acaba ben de ankarada tedavi gordum negatif oldu memorialdeArkadaslar benim daha onceden 3 basarisiz tup bebek denemem oldu suanda yeni bir merkez arayisi icindeyiz ama cok yorgunuz inanin son gelismelerden haberim bile yok tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Siz orda denedinizmi bizim bir onceki genartta oldu ama orda icine sinmeyen birsey var
Anladım teşekkür ederim . Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimSanırım 10bin küsür tutmuştu mikrocip yöntemi ile yapıldı. Raporum da vardı.
Anladım teşekkür ederim . Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
1. Centrum 2.devlette 3.genarta 4. Arastiriyoruz ama o kadar yorgunuzkiSizin gittiğiniz klinik neresiydi? Bahçeci tüp bebek merkezi önerebilirim
Canim en son genarta gittik guya iyi diye ama ilgi pek yok yapmacik geliyor banaCanim merhaba hangi merkeze gittin acaba ben de ankarada tedavi gordum negatif oldu memorialde
Ayrica cok gecmis olsun kacinci denemeniz sorun neydi acebaCanim merhaba hangi merkeze gittin acaba ben de ankarada tedavi gordum negatif oldu memorialde
Raporu nerde cikardiniz nasil bir yol izlediniz uzunmu surdu rapor cikarmak biraz bahsedermisinzSanırım 10bin küsür tutmuştu mikrocip yöntemi ile yapıldı. Raporum da vardı.
Ankarada nerde burasi insallah bizde guzel sonuclar alirizBen oğluma Ankara Bahçeci kliniği Selen hocada hamile kaldım, Selen hanım şimdi kendi klinigini açtı. Bı daha gidecek olsam Berfu Demire giderim, genel olarak bahçeciden memnun kaldım, dünya çapında derecede olan bı klinik. İns sizlere de vesile olur
BalgattaAnkarada nerde burasi insallah bizde guzel sonuclar aliriz
Mikrocip yontemi ne oluyor acebaSanırım 10bin küsür tutmuştu mikrocip yöntemi ile yapıldı. Raporum da vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?