Tüp Bebek Merkezleri Ankarada güvenle gidilebilecek tüp bebek merkezi önerilerinizi bekliyorum

umutolsun

umudum yine geride kaldı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.465
477
648
36
Arkadaslar benim daha onceden 3 basarisiz tup bebek denemem oldu suanda yeni bir merkez arayisi icindeyiz ama cok yorgunuz inanin son gelismelerden haberim bile yok tecrubelerinizi paylasirmisiniz

Gürgan klinik diyorum bende

Arkadaslar benim daha onceden 3 basarisiz tup bebek denemem oldu suanda yeni bir merkez arayisi icindeyiz ama cok yorgunuz inanin son gelismelerden haberim bile yok tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Sizin gittiğiniz klinik neresiydi? Bahçeci tüp bebek merkezi önerebilirim

Canim merhaba hangi merkeze gittin acaba ben de ankarada tedavi gordum negatif oldu memorialde

Siz orda denedinizmi bizim bir onceki genartta oldu ama orda icine sinmeyen birsey var

İlk tüp bebek denemem bulunduğum şehirde yaptırdım olumsuz oldu. İkinciyi gürgan da yaptırdım çok şükür tuttu. Çokta memnun kaldım. Murat hoca var orda çok pozitif çok tatlı bir hoca onun sayesinde hiç stres yapmamıştım

Anladım teşekkür ederim . Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim

Teşekkür ederim amin inş Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inş

Ben oğluma Ankara Bahçeci kliniği Selen hocada hamile kaldım, Selen hanım şimdi kendi klinigini açtı. Bı daha gidecek olsam Berfu Demire giderim, genel olarak bahçeciden memnun kaldım, dünya çapında derecede olan bı klinik. İns sizlere de vesile olur

Ankarada nerde burasi insallah bizde guzel sonuclar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…