- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
Allahim kucagina almayi nasip etsin sizde sorun neydi aceba birde devlet olunca fiyat ne kadar diBaşkent üniversite hastanesini öneririm. Ilk deneme de pozitif sonuc aldim cok şükür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim kucagina almayi nasip etsin sizde sorun neydi aceba birde devlet olunca fiyat ne kadar diBaşkent üniversite hastanesini öneririm. Ilk deneme de pozitif sonuc aldim cok şükür.
Hakan Bey in disiplin anlayışı, merkezin temizliği, sizi bilendirme noktasında Gürgan dan çok çok daha iyi AMA bizi pek ciddiye almadılar. Tutunma yüzdesi olarak ilk grupta yer alırken yüzde 70 gibi Bir yüzde verdi çok kötü embriyo kalitesi oluştu. Çok sallamadı açıkçası ilk tedavi maddi kaygı çok yok yasim 29, kadın yumurta rezervi iyi falan basite aldı sonuç tirt.Masallah cok guzel bizimde kendimizi toparlayip baslamamiz zor olucak insallah iyi bi yerde baslarizda peki anatoliadan memnun kaldinizmi
Gatada 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. Çokta ilgililerdi gerçekten. Hemşireler, doktorlar hepsi çok ilgiliydi ve işini çok iyi yapan insanlardı. Zaten tüp bebek doktoruda işinin ehliydi. Ben orada kavuştum evladıma darısı başınıza.Siz devlette denedinizmi aceba biz denedigimizde hic ilgi yoktu gercekten insan ne yapacagini bilemiyor
Devlet hastanesi degil. Özel üniversite hastanesi fiyatlar güncellenmiştir ben temmuz ayinda odeme yapmıştım. Ortalama 15 bin kadar tuttu. Sebepsiz infertiliteAllahim kucagina almayi nasip etsin sizde sorun neydi aceba birde devlet olunca fiyat ne kadar di
Amin insallahGatada 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. Çokta ilgililerdi gerçekten. Hemşireler, doktorlar hepsi çok ilgiliydi ve işini çok iyi yapan insanlardı. Zaten tüp bebek doktoruda işinin ehliydi. Ben orada kavuştum evladıma darısı başınıza.
Universite hastaneleride o kadar tutuyormuymus cok sasirdimDevlet hastanesi degil. Özel üniversite hastanesi fiyatlar güncellenmiştir ben temmuz ayinda odeme yapmıştım. Ortalama 15 bin kadar tuttu. Sebepsiz infertilite
Ozel üniversite canim özel hastane gibi aynı. Devlet ile karıştırdın sanırım.Universite hastaneleride o kadar tutuyormuymus cok sasirdim
Anladim canimOzel üniversite canim özel hastane gibi aynı. Devlet ile karıştırdın sanırım.
Cok tesekkur ederimMerhaba görünce yazmak istedim. Tup bebek surecinde Gürkan klinik ve Aygül demirol(memorial) duymuştum. Üreme sağlığıyla ilgili eğitim aldığım embriyolog önermişti. Ama nedense özel kliniklere bir türlü güvenemiyorum. Velhasıl soluğu başkent üniversitesi hastanesi prof.dr.göğsen önalan da aldım. Doktor hasta ilişkisi, güven çok önemli. Ben doktoruma çok güvendim, sürecimiz muhtesem değildi. Herkeste olabilecek ufak tefek pürüzler de oldu. Ama bilime ve doktoruma inandım, sakinlik ve tevekkülle devam ettim. Ocak 2021de başladığımız tedavide Temmuz ayında transfer yapabildik. Tek embriyo transferi ile ikiz gebe oldum. İkiz hiç aklımızda olmayan ve düşünmediğimiz bir durumdu. Doktorumun empati duygusu çok yüksek. Heyecanla yanına gidiyorum her zaman. Bence frekans tutarsa güvenirsen oluyor. Moral ve motivasyon çok kıymetli. Tabii bu benim sürecim. Başka bir arkadaşımın erkek faktörlü ciddi bir problemi vardı yanılmıyorsam 7-8 transferi olumsuzdu. Anatolia tup bebek merkezinde Hakan Yaralıya gitti. Cocuklari şu an 1 yasinda. Aklınızda bulunsun. Insallah gönlünüzce olur.
Merhaba bende yeni kan testimin negatif sonucunu aldım size olumsuz sonuçlardan sonra neden olumsuz oldu dşye test yapıldı mı acabaArkadaslar benim daha onceden 3 basarisiz tup bebek denemem oldu suanda yeni bir merkez arayisi icindeyiz ama cok yorgunuz inanin son gelismelerden haberim bile yok tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Hic oyle birsey yapilmadi malesf olumsuz olunca zaten kimse umursamiyor ama yapan yerler varsa bilmiyorum sizede gecmis olsun hangi merkezde denemistinizMerhaba bende yeni kan testimin negatif sonucunu aldım size olumsuz sonuçlardan sonra neden olumsuz oldu dşye test yapıldı mı acaba
Ankara şehir hastanesinde denedim bi kaç gün sonra gidip soracağım bu genetik test falan oluyormus yapıyorlar mı dşye merak ettimHic oyle birsey yapilmadi malesf olumsuz olunca zaten kimse umursamiyor ama yapan yerler varsa bilmiyorum sizede gecmis olsun hangi merkezde denemistiniz
Bende yarın randevum var Berfu Demir’e çok tedirginim. Nasıl biri acaba yardımcı olabilecek mi? Bi de ilk muanede ne konuşulur ne yapılır yardımcı olabilir misin ?Ben oğluma Ankara Bahçeci kliniği Selen hocada hamile kaldım, Selen hanım şimdi kendi klinigini açtı. Bı daha gidecek olsam Berfu Demire giderim, genel olarak bahçeciden memnun kaldım, dünya çapında derecede olan bı klinik. İns sizlere de vesile olur
Orasi nasil canim tup bebek uzerine brde fiyati nasil orasininAnkara şehir hastanesinde denedim bi kaç gün sonra gidip soracağım bu genetik test falan oluyormus yapıyorlar mı dşye merak ettim
Benim raporum vardı bin üç yüz verdim aslında çok ilgili hemşireler falan çok memnun kaldım normalde asistanlar ilgileniyor ama önemli işlere hocaları giriyor Gazi üniversitesinde denemek istiyorum bu kez sonuçta bir kere orda denedim olmadıOrasi nasil canim tup bebek uzerine brde fiyati nasil orasinin
Berfu hocayı ancak gözlemleme şansım oldu, geçen ay da telefonda konuştuk. Gözlemlerimde çok insancıl geldi, hastalarına yaklaşımı bedensel teması samimiyeti beni etkilemişti, dm den mesaj atmıştim akşam 22 gibi beni arayabilirsin dedi, o saatte zaman ayırdı bence bunlar çok kıymetli yaklaşımlar. Rahat olun, doktor hanım size gereken herşeyi soracaktır, akışı ona birakinBende yarın randevum var Berfu Demir’e çok tedirginim. Nasıl biri acaba yardımcı olabilecek mi? Bi de ilk muanede ne konuşulur ne yapılır yardımcı olabilir misin ?
Teşekkür ediyorum siz tedaviyi nerede oldunuz ya da oldunuz mu?Berfu hocayı ancak gözlemleme şansım oldu, geçen ay da telefonda konuştuk. Gözlemlerimde çok insancıl geldi, hastalarına yaklaşımı bedensel teması samimiyeti beni etkilemişti, dm den mesaj atmıştim akşam 22 gibi beni arayabilirsin dedi, o saatte zaman ayırdı bence bunlar çok kıymetli yaklaşımlar. Rahat olun, doktor hanım size gereken herşeyi soracaktır, akışı ona birakin
Selen sakar ecemiste oldum, o şimdi kendi kliniğine geçti, iki ay kadar bekleme sürem var, doğal yolla olmazsa tranfer için Berfu hanıma gideceğim, dondurulmuş var bahcecideTeşekkür ediyorum siz tedaviyi nerede oldunuz ya da oldunuz mu?
Kardeşim Ankara'da Gurur polat'a tüp bebek yaptırmıştı. Çok memnundu.Arkadaslar benim daha onceden 3 basarisiz tup bebek denemem oldu suanda yeni bir merkez arayisi icindeyiz ama cok yorgunuz inanin son gelismelerden haberim bile yok tecrubelerinizi paylasirmisiniz