Mrb herkese,
26 haftalık gebeyim. 1 ay sonra İstanbul'dan Ankara'ya taşınacağız. Bahçeşehir Çankaya taraflarında oturacağız. Uzaklık çok önemli değil ama yine de çok uzak olmasa iyi olur. Önerebileceğiniz hastane ve doktorlar hangileri?
Şimdiden teşekkür ederim.
Mrb herkese,
26 haftalık gebeyim. 1 ay sonra İstanbul'dan Ankara'ya taşınacağız. Bahçeşehir Çankaya taraflarında oturacağız. Uzaklık çok önemli değil ama yine de çok uzak olmasa iyi olur. Önerebileceğiniz hastane ve doktorlar hangileri?
Şimdiden teşekkür ederim.
olmaz mı? sadece bu konu üzerine bir hastane diyorum
ben hamileliğimde iş yerimin doktoruna gitmiştim ordan özel bir doktorum yoktu orda bulunan doktor ve asistanlar girmişti doğuma ama bir sorun yaşamadım sezeyanı istemeyen mümkün olduğunca normal doğumu bekleyen bir hastane şimdi yine hamileyim ama istanbuldayım eğer doğumum yaza denk gelseydi yine orda yapmak isterdim doğumumu çünkü sadece bu konuda uzmanlaştıkları ve günde kimbilir kaç doğum yaptırdıkları için karşılaşabilecekleri her türlü ters duruma da müdahale edebilecek kapasiteye sahipler diye düşünüyorum
sanırım istanbulda böyle bir hastane yok varsa da bu trafikte acil bir durumda gidilecek bir mesafede değildir
canım sen yine görüsmeye git bende oraya gidiyodum fakat cok fazla ilgi bekleme cünkü öyleler üstelik banada cok yakın bu hastane ama özelden görüsme imkanımız olursa ben pek memnun kalmadım.