- 11 Şubat 2014
- 187
- 37
- 118
- 35
- Konu Sahibi roseshah87
-
29 mayıs dikmende olan demi peki orda sezeryan yapıyolarmı bi bilginiz varmıBen Etlikte oturuyorum. Lokman Hekim hastanesi Meltem Hanım'a gidiyorum. Rutin testlerimi 29 Mayıs Devlet hastanesinde Hülya Hanım' a yaptırıyorum. İkisindende çok memnunum. 29 Mayıs hastanesinde normal doğum mesai içinde olursa yaptırabiliyorlar. Yoksa gözüm kapalı evim Etlik' te olmasına rağmen ilk doğumumda olduğu gibi sadece Hülya Hanım' a giderdim. İkiside iyi doktor. Ama Hülya Hanım ağır basıyor.
Ben Etlikte oturuyorum. Lokman Hekim hastanesi Meltem Hanım'a gidiyorum. Rutin testlerimi 29 Mayıs Devlet hastanesinde Hülya Hanım' a yaptırıyorum. İkisindende çok memnunum. 29 Mayıs hastanesinde normal doğum mesai içinde olursa yaptırabiliyorlar. Yoksa gözüm kapalı evim Etlik' te olmasına rağmen ilk doğumumda olduğu gibi sadece Hülya Hanım' a giderdim. İkiside iyi doktor. Ama Hülya Hanım ağır basıyor.
Herkese merhabalar. Ankarada ikamet edip hangi hastane ve doktora gittiğinizi yazabilirmisiniz? En azından birbirimizle fikir alışverişi yapmış oluruz
29 Mayıs hastanesi 3 sene öncesi özeldi. Şuan devlet. Eğer sosyal olanak varsa ücretsiz. Normal doğum mesayi dışında ise almıyorlar. Etlik Zübeyde Hanım' a yönlendiriyorlar.Merhaba 29 Mayıs özel mi devlet mi.. Muane ücretleri nasıl
Evet dikmendeki Sezeryan yapılıyor evet29 mayıs dikmende olan demi peki orda sezeryan yapıyolarmı bi bilginiz varmı
bildiğim kadarıyla çok yoğun bir hastane olduğundan yakalamak epey zor boş olmuyor özel odaları. devlet hastanelerınde durum genelde boyle bıraz sans gıttıgınızde sorabılırsınız.Arkadaşlar ben evlenene kadar ankarada oturuyordum ama şimdi pek bilmiyorum bekarken bu konularla da alakam yoktu. Şimdi de dogumumu ankara da yapma ihtimalim var.
Bu etlik Zübeyde Hanım devlet hastanesi oluyor değil mi?
Acaba bu gibi devlet hastanelehinde farkını ödeyerek özel oda falan gibi imkanlar oluyor mu?
Bilen varsa yanıtlarsa sevinirim
Çok teşekkürler hemen cevap verdiğiniz için. Peki sizin memnun olduğunuz özel ya da devlet hastanesi var mı?bildiğim kadarıyla çok yoğun bir hastane olduğundan yakalamak epey zor boş olmuyor özel odaları. devlet hastanelerınde durum genelde boyle bıraz sans gıttıgınızde sorabılırsınız.
bende arayıs ıcerısındeyım o yuzden bırsey dıyemem ama yenımahallede yenı bır hastane acıldı orayı denemeyı dusunuyorum ozel ortadogu hastanesı sgk anlasmalı fıyatlarıda orta sevıyede denemek ıstersenız belkı orası medıcal lıv medıcana falan var ama fıyatlar epey yuksek.Çok teşekkürler hemen cevap verdiğiniz için. Peki sizin memnun olduğunuz özel ya da devlet hastanesi var mı?
Özel ortadoğu hastanesini arastiracagim.bende arayıs ıcerısındeyım o yuzden bırsey dıyemem ama yenımahallede yenı bır hastane acıldı orayı denemeyı dusunuyorum ozel ortadogu hastanesı sgk anlasmalı fıyatlarıda orta sevıyede denemek ıstersenız belkı orası medıcal lıv medıcana falan var ama fıyatlar epey yuksek.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ankara-ozel-hastaneler-2016.906344/
bu sayfayı bı gezın derım.
rıca ederımÖzel ortadoğu hastanesini arastiracagim.
Sayfaya da bakarım çok teşekkürler.
bende arayıs ıcerısındeyım o yuzden bırsey dıyemem ama yenımahallede yenı bır hastane acıldı orayı denemeyı dusunuyorum ozel ortadogu hastanesı sgk anlasmalı fıyatlarıda orta sevıyede denemek ıstersenız belkı orası medıcal lıv medıcana falan var ama fıyatlar epey yuksek.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ankara-ozel-hastaneler-2016.906344/
bu sayfayı bı gezın derım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?