Doğuma Hazırlık Ankarada hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

roseshah87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
187
37
118
35
Herkese merhabalar. Ankarada ikamet edip hangi hastane ve doktora gittiğinizi yazabilirmisiniz? En azından birbirimizle fikir alışverişi yapmış oluruz

Ben Etlikte oturuyorum. Lokman Hekim hastanesi Meltem Hanım'a gidiyorum. Rutin testlerimi 29 Mayıs Devlet hastanesinde Hülya Hanım' a yaptırıyorum. İkisindende çok memnunum. 29 Mayıs hastanesinde normal doğum mesai içinde olursa yaptırabiliyorlar. Yoksa gözüm kapalı evim Etlik' te olmasına rağmen ilk doğumumda olduğu gibi sadece Hülya Hanım' a giderdim. İkiside iyi doktor. Ama Hülya Hanım ağır basıyor.

29 mayıs dikmende olan demi peki orda sezeryan yapıyolarmı bi bilginiz varmı

sezaryen gerekli gorulurse devlette de yapiliyor
.

Etlik . elif terzi . ilk dogumumu yapan dr. memnun kalmistim.

Merhaba 29 Mayıs özel mi devlet mi.. Muane ücretleri nasıl

Arkadaşlar ben evlenene kadar ankarada oturuyordum ama şimdi pek bilmiyorum bekarken bu konularla da alakam yoktu. Şimdi de dogumumu ankara da yapma ihtimalim var.
Bu etlik Zübeyde Hanım devlet hastanesi oluyor değil mi?
Acaba bu gibi devlet hastanelehinde farkını ödeyerek özel oda falan gibi imkanlar oluyor mu?
Bilen varsa yanıtlarsa sevinirim

bildiğim kadarıyla çok yoğun bir hastane olduğundan yakalamak epey zor boş olmuyor özel odaları. devlet hastanelerınde durum genelde boyle bıraz sans gıttıgınızde sorabılırsınız.

bildiğim kadarıyla çok yoğun bir hastane olduğundan yakalamak epey zor boş olmuyor özel odaları. devlet hastanelerınde durum genelde boyle bıraz sans gıttıgınızde sorabılırsınız.
Çok teşekkürler hemen cevap verdiğiniz için. Peki sizin memnun olduğunuz özel ya da devlet hastanesi var mı?

Çok teşekkürler hemen cevap verdiğiniz için. Peki sizin memnun olduğunuz özel ya da devlet hastanesi var mı?
bende arayıs ıcerısındeyım o yuzden bırsey dıyemem ama yenımahallede yenı bır hastane acıldı orayı denemeyı dusunuyorum ozel ortadogu hastanesı sgk anlasmalı fıyatlarıda orta sevıyede denemek ıstersenız belkı orası medıcal lıv medıcana falan var ama fıyatlar epey yuksek.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ankara-ozel-hastaneler-2016.906344/
bu sayfayı bı gezın derım.

Özel ortadoğu hastanesini arastiracagim.
Sayfaya da bakarım çok teşekkürler.

Zekai Tahir Burak hastanesine gidenlere tavsiyem Fatma Salih olur. Ben bu kadar ilgili,sevecen bir hanım doktor görmedim. İşini layıkıyla yapıyor,kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor.

Ben de Medicana Seda tamsoy'a gidiyorum, cok ilgili çok memnunum, ancak hastane cok kalabalık keşke başka bir hastaneye geçse

Merhaba arkadaşlar. Hepimize hayırlı ve kolay doğum nasip etsin Rabbim. Ben koru hastahanesi hüseyin pehlivana gidiyorum çok memnunum şimdiden 2. Doğumda da Allah nasip ederse hüseyin beye gitmenin planlarını yapıyorum tabi hastane fiyatı iyice uçmazsa

Orada gunnur hanimi tavsiye ederim. Ilk hamilelk kontrolume gtmistik cok ilgili ve bilgilendirici konismustu ama hastane tasindi tasincak diye cesaret edememistim simdi medical park a gidyrz dogum yakin. Ama hastane tasindi duzeni oturmustur,o doktiru da kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…