Fiyatları ne kadar bu doktorların acaba
Teşekkür ederim siz hangisine gidiyorsunuz
ahmet ozek dr.um idi 1 ay oncesine kadar ama hastaneden ayriliyor . muayenehane aciyor.oyuzden ayni hastanede farkli bir dr.a gectim . paket almistik zaten. paket ile uygun oluyor yoksa bir dunya para.Ankara da çankaya, çukurambar civarı hastane ve doktor önerisi olan var mı ?
Bilgi ve fiyat aldıklarım:
Ümit Korucuoğlu
Şenol Kalyoncu
Ahmet Özek
Cüneyt Genç
Başak Güler
Tamer Bilgensoy
Ahmet Bostancı
Sevtap Hamdemir
ahmet ozek dr.um idi 1 ay oncesine kadar ama hastaneden ayriliyor . muayenehane aciyor.oyuzden ayni hastanede farkli bir dr.a gectim . paket almistik zaten. paket ile uygun oluyor yoksa bir dunya para.
hastane paketini iptal etseydik geriye kalan ucret iade ediliyordu. ve onu direk ahmet beye verecektikaynen çok pahalı. ahmet özek kendi kliniği açınca eski hastalarına uygun fiyatlı paket sunmicak mı acaba? ya da doğum paketi hazırlamaz mı. hiç görüştünüz mü? ben düşünüyordum çünkü kendisine gitmeyi.
hastane paketini iptal etseydik geriye kalan ucret iade ediliyordu. ve onu direk ahmet beye verecektik
bizleri yari yolda birakmamak icin bu ucret harici bir ucret talep etmeyecekti.ki zaten yapilacak test vs.kalmamisti haftam geregi.
ama yeni baslayanlar icin kendi paket yapacaktir mutlaka. ve uygun olacagini dusunuyorum . yeni muayene oldugundan. numarasina mesaj atip sorabilirsiniz cevap verir kesin gun icinde .
hastane paketini iptal etseydik geriye kalan ucret iade ediliyordu. ve onu direk ahmet beye verecektik
bizleri yari yolda birakmamak icin bu ucret harici bir ucret talep etmeyecekti.ki zaten yapilacak test vs.kalmamisti haftam geregi.
ama yeni baslayanlar icin kendi paket yapacaktir mutlaka. ve uygun olacagini dusunuyorum . yeni muayene oldugundan. numarasina mesaj atip sorabilirsiniz cevap verir kesin gun icinde .
gebelik takibi yapan dr.u arastirirken bizim onceligimiz sadece doktor degildi cunku ayrica hastane sartlari dogum ekibi yeni dogan yogun bakim vs. bunlarda onemliydi.. ahmet beydende hemsire arkadasimiz 2 kez dogum yapmisti memnundu. ilk gorusmeye o sekilde gittik sicak hissettik kendisini devam ediyorduk cok memnundukta.ama hastaneden ayrilinca hastanede kalmak bizim icin daha dogru olacagina karar verdik. en basiti gunduz olsa bile dogum muayenehaneden hastaneye yetismesi var birde hemen ust kata cikmasi var. tercih meselesipeki siz neden ahmet özekle devam etmeyip doktor değiştirdiniz? eksrta ücrette talep etmicekmiş
benim dr.um cok tatli evet :)))Merhaba, ben istanbulda yaşıyorum ama instgramdan Dr Aslıhan Yazıcıoğlunu takip ediyorum koru hastanesinde görevliymiş. Çok tatlı dilli bir doktor istanbulda olsa kesin giderdim. Bence deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?