Ankarada hastane icin yardim lutfen

hular

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
18
1
16 haftalık hamileyim. Ankaranin bi ilçesinde oturuyorum. Ayrıca calisiyorum.işten izin almamak için ve yol problem olduğu icin Şimdiye kadar buradaki hastanede gittim kontrollerde ama burada dogum yapilmiyor ameliyathane yok. İmkanlar çok kisitli. Kontrollerine ankarada devam etmek istiyorum ama çok kararsizim. Zübeyde hanimdan randevu aldim bu hafta için fakat çok kotu yorumlar okudum gitmeye korktum. Ozel hastane olarak on edebileceğiniz bi yer var mi? Bir de özel hastaneler belli haftadan sonra takibe almaz diye duydum iyice telaslandim. Çok mu geç kalmisim :-(

ben liv hospitale gtmeye başladm ve 31 hftalıkken gttim takıbede başladılr guzel bi hastane

Zubeyde Hanim a gitmeyin bencede ben tedavi gorurken gittim hic memnun kalmadim.Liv hospital da Tolga Ecemis var bence ona gidin.Ben gecen yil Medicana da calisiyordu orda dogum yaptim Simdi Liv hospital a gecmis.Cok iyi bir doktor tavsiye ederim.Ozel muayenehaneside var.

Aslinda şimdiye kadar çok rahattim ama; hastaneleri araştırmaya başlayınca; kotu yorumları okudukça korkmaya basladim.. 2 gündür gözüme uyku girmiyor. Doğum aamini ruhsal olarak yasiyorum sanki :-(

Aslinda şimdiye kadar çok rahattim ama; hastaneleri araştırmaya başlayınca; kotu yorumları okudukça korkmaya basladim.. 2 gündür gözüme uyku girmiyor. Doğum aamini ruhsal olarak yasiyorum sanki :-(
L
Bende oyleydim gecen yıl birde bende kan pıhtılaşması vardı onun icin ozelde yapmaya karar verdim doktorum da cok iyiydi.Cok sukur bi sıkıntı yaşamadim

Geçmiş olsun;allah bebeğine sağlık versin.. Darisi basima insallah ...

X