ben sincan lokman hekim hastanesinde dr.aylin totan'a gittim.onda doğum yaptım..çok kibar ve anlayışlı bir doktor..eviniz uzak değilse ona gitmenizi tavsiye ederim..Allah yardım etsin..
kızlar batıkentte yeni açılan yenimahalle devlet hastanesine giden varmı???
ben oraya gidiyorum çok sakin günün hangi saatinde gidersen git 5dk bile beklemiyorsun.. yeni açılmış ama doğum bölümü varmı bilmiyorum
Lina Kadın sağlığı merkezinde ssk ile anlaşmaları var ve çok uygun fiata bu tedaviyi başarı ile yaptırabilirsiniz öneriirim
Merhabalar,
HRS Kadın doğum hastanesine giden var mı? Şikayet ve memnuniyet durumunuzu bildirirseniz sevinirim. Çocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle. Hastane/doktor arayışı içindeyiz. HRS'yi iyi diye duyduk ama lina da iyi okuduğum kadarıyla, çok kişi övgüyle bahsetmiş.
Teşekkür ederim.
merhabalar
benim tedavimi şükran hanım yapmıştı, Allaha şükürler olsun şu an bebeğim kollarımda.
şükran hanım çok canayakın bir bayan, hiç bir sıkıntı duymadan devam etmiştim
tavsiye ederim
çok güler yüzlü, insana moral veren biri
hamile kaldıktan sonra imkanları olan bir hastane olduğu için akropol hastanesini tercih ettim, bülent beye kontrollerimi yaptırdım ve doğumu da orada yaptım. akropol hastanesi ve bülent beyi de tavsiye ederim.
bende oraya gidiyorum sevim hanıma ama hiç ilgilnemiyor hamile kalmak için ugraşıyorum klomen verdi yumurta takibi için çagırmadı bu gün kendim gidecem
aslında bende başka bi yere devam etmek istiyorum ama ssk ile anlaşmalı yerleri bulamadım bilgisi olan varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?