ankarada hastane ve doktor tavsiyesi (Z.T.B., hacettepe, atatürk araştırma hangisi)

Yoğun tavsiye üzerine Lina'ya gittim sıra beklemek, ilgisizlik, uzaklık, bir kargaşa halinde olması ve hastane olmamasından dolayı hemen değiştirdim doktoru.

Her yere telefon edip fiyat aldım ve tahlilleri kurum revirinde yaptırıp yaptırmayacağımı. 2 seçenek kaldı geriye Akropol ve Koru hastanesi. Koru hastanesine gidiyorum 13 haftalık hamileyim inş. Yasemin hanıma gidiyorum çok memnunum. (Gaziden ayrılmış doktorum) Muayene ücreti 32 tl. İş yerinde tahlil yaptırıp ona gösterebiliyorum. tahlile para vermiyorum. Epidural normal doğum paket program (doktorum-anestezi uzmanı-1 gece yatış) 2000 tl dendi. Balgatta hastane Konya yolunda ulaşımı rahat ve 2 kadın doğum doktoru var. İkiside çok iyi bence. Hastanenin sahibi de çoğu insanın tanıdığı Aydan Biri hanım Gazi de Doçent sanırım. (Muayenesi 250tl) Personel, hemşireler de çok hoş sohbetli güleryüzlü insanlar.

Tavsiyem her yeri dolaşmana gerek yok. Biz eşimle ankara daki tüm iyi hastaneleri telefonla aradık. Sosyal güvence indirimi var mı, doğum ne kadar, muayene ne kadar, yeni doğan ünitesi var mı, tahlillerin ne kadarını ödüyoruz ve orada yaptırmak zorunda mıyız (güven hastanesi kabul etmedi mesela) tüm bunları sorduk. İki hastane kalmıştı elimizde ilk KORU hastanesini denedim. Eşim de bende çok memnunuz şimdi. Bir aksilik olmaz inş.
Ben de ilk zamanlar kriz yapmıştım. ben nereye gideceğim diye :)

Şimdi dikkat ettim soruna ben haftaiçi çalıştığım için devlete gitme imkanım yoktu. Sen devlet hastanelerini sormuşsun. Galiba ben yardımcı olamayacağım :(

bugün yarın doktora gitmem lazım, 5+5 tahminime göre, acil cevaplarınızı bekliyorum[/QUOT

MRB BEND EBOYLE BI SORU SORDUM AMA HIC ANKARALI ARKADAŞLAR BULAMADIM.SORUMA CEVAP OLABILECEK AMA CIKARDIM SONUC ŞUKİ BUYUK DOGUMDA NUVIT HANIM VAR HERKES COK IYI DIYOO AMA DAVRANISLARI NASIL BILMIYROUM.YANI DOKTOR BILGILIDIR AMA UKALA ISEDE BI İŞE YARAMIYO O YUZDEN HERKESTEN BILGI ALMAK ISTIYROUM.LUTFEN HANIMLAR TECRUBELERINIZI PAYLAŞIRMISINIZ???

Back
X