• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da hesaplı psikolog ya da psikiyatr önerilerinizi bekliyorum

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
10.087
17.621
823
45
Evet kızlar bildiğiniz, duyduğunuz, iyi olduğunu düşündüğünüz Ankara'da psikolog ya da psikiyatrlar var mı? Ben erkek arkadaşım için düşünüyorum. Hesaplı olmasını özellikle yazdım çünkü herhangi bir sosyal güvence yardımı olmaksızın düşünüyorum.Bağkuru var gerçi bilmem fiyatta bir faydası oluyor mu; fakat ailesine bahsetmeden götürmeyi düşünüyorum. Sorunu olur olmadık saçma denebilecek şeylere aşırı tepki göstermesi yani sinirlenmesi akabinde hemen sakinleşmesi. Yani niye burda oturuyoruz niye burda oturuyoruz hadi gidelim neden benim sözüm dinlenmiyor vs 1 dakika içinde sanki çok sinir bozucu birşey yaşanmış gibi davranması. Bunun yanı sıra çok sıkılıyor. Sürekli sıkıldığını söylüyor. Alkol aldığında az miktarda alsa bile bir kişilik değişmesi yaşıyor. Konuşma tarzı falan değişiyor. Tanıyamıyorum yani. Niye uğraşıyorsun da diyebilirsiniz, sorun benden kaynaklanıyorsa ayrılalım diyorum hayır seviyorum diyor ve ben eminim çok seviyor. Ben de onu çok seviyorum ama sürekli insan ilişkilerinde problemler yaşıyor bu sorunlarına bağlı olarak. Yani belki eşli terapi de olabilir. Bilemiyorum deneyimli arkadaşlardan yorum ve öneri bekliyorum. Teşekkür ederim.

madalyon psiyatri merkezi var. adını sıkça duyuyorum. istersen bi ara güvenceyi öğren ona göre git.ya da ünv. hastanelerinde alkol bağımllılık merkezleri var oaraya da gidebilirsiniz. geçmiş olsun diliyorum. bu arada ilişkini gözden geçir kimse vazgeçilmez değil öünüde uzun bi hayat var değer mi bu insanı çekmeye karar senin....

madalyona gidin canım...orası SGK ile anlaşmalı..diğer yerler çok uçuk fiyat verirler..

madalyon psiyatri merkezi var. adını sıkça duyuyorum. istersen bi ara güvenceyi öğren ona göre git.ya da ünv. hastanelerinde alkol bağımllılık merkezleri var oaraya da gidebilirsiniz. geçmiş olsun diliyorum. bu arada ilişkini gözden geçir kimse vazgeçilmez değil öünüde uzun bi hayat var değer mi bu insanı çekmeye karar senin....

Canım çok teşekkür ederim dediğin yeri araştırıcam. Alkol bağımlısı değil ayda bir bilemedin sadece özel günlerde içiyor. Bir takım problemleri var sinirliliği onlardan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Artıları eksilerinden çok çok fazla, zaten değdiğini düşündüğüm için yardım etmeye çabalıyorum önerin için teşekkür ederim öyle anlarda benim de aklıma geliyor da mutluyken hiç gelmiyor maalesef. Sürekli sinirli değil ama kontrol etmeyi bilmiyor. Yani aslında ben anksiyete bozukluğundan şüpheleniyorum. Bir de bir yerde okumuştum az alkol alımına bağlı olarak karakterde değişim gösterme, anksiyete bozukluğundan kaynaklanabiliyormuş. Tecrübeli arkadaşlarım yorumlarınızı bekliyorum..

Her hangi bir sağlık güvencesi ile giderse 27 TL civarı ödüyor..eğerki ilaç kullanması gerekirse dahada az ödüyorlar..Psikoterapi alması lazım..
Anksitiye hastaları içsel kaygı, sıkıntı, tasa gibi şeyler yaşarlar. Çok ilerlemiş hali ise fizyolojik belirtiler gösterir. Erkek arkadaşın sinirli ve kişilik bozukluğu var demişsin, ben pek anksitiye olduğunu sanmıyorum. Doktora gitsin mutlaka..

Her hangi bir sağlık güvencesi ile giderse 27 TL civarı ödüyor..eğerki ilaç kullanması gerekirse dahada az ödüyorlar..Psikoterapi alması lazım..
Anksitiye hastaları içsel kaygı, sıkıntı, tasa gibi şeyler yaşarlar. Çok ilerlemiş hali ise fizyolojik belirtiler gösterir. Erkek arkadaşın sinirli ve kişilik bozukluğu var demişsin, ben pek anksitiye olduğunu sanmıyorum. Doktora gitsin mutlaka..

Çok saollll bağkur da dahil midir ki acaba bu sosyal güvenceye. Fazla bir bilgim yok internetten okuduğum çevremden duyduğum kadarıyla anksiyeteye benzetmiştim de.

samantha arkadaşın gidip görüştü mü? eğer tedavi süreci başladıysa özelden mesajlaşalım. benim de ankara için böyle bir arayışım var da...

Bendei anksitiye bozukluğu hastasıyım 3/5 aylık hamileyim ve aşırı hastalığım ilerledi uyuyamıyorum aglama nöbetleri geçiriyorum doktor selektra verdi bazen işe yarıyor bazen faydadız çok uykusuz bitkinim bebegin içinde endişeliyim bu konuda bilginiz varsa yardım edin gücüm kalmadı artık lütfen

Back
X