Ankarada Histeroskopi (H/S) nerede yaptirabilirim

pinpol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
365
2
26
Ankara
Merhaba arkadaslar.
yaklasik 10 gun sonra histeroskopi yaptirmam lazim. merkez fiyat olarak bizi astigi icin baska bir yerde yaptirmak istiyorum. devlet hastaneleride hemen randevu vermiyorlar ilk once kontrole gitmemiz gerekiyormus sonra histeroskopi icin gun veriyorlarmis. Benim 10 gun icinde yaptirmam gerekiyor o yuzden orayada gidemiyorum. Ankarada fiyat olarak uygun guvenilir bir merkez ariyorum.
Histeroskopi yaptirip memnun kaldiginiz yerler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

bir cok yeri arastirdim sonunda yaptiracak biryer buldum. fatih hastanesinde yaptiracagim insallah ben narkoz istemiyordum ama hastanede sadece narkozlu yapiyorlarmis. bakalim hayirlisi, insallah hersey yolundadir bir problem cikmaz onumuzdeki ay tedaviye baslaya bilirim.

inşalah sorun çıkmaz ben de çarşamba gunu yaptıracagım sorunsuz gecer ınsaalh

ayni gun yaptiracagiz desene :) insallah cikmaz bir sorun.
ben ankarada yaptiracak bir yer bulmakda cok zorlandim.
basit birsey icin narkoz yemek istemedim ama ofis histeroskopisi yapan biryer bulamadim.
sen nerde yaptiracaksin?

ben elazıg da damla hastanesınde yaptıracam korkuyorum ama senın durumun nasıl

neler olacak dusundukçe sıkıldım artık olsun bıtsın allah kolaylık versın hastaneden cıkınca ilk ısım burada sana bakacam sonucunu yaz gorusuruz

kızlar ben ist yaşıyorum burda yaptırmıştım.ankarada bi merkez için kararsız kalmıştım.gidip gelmek sorun olur diye vazgeçmiştim.gürgan kilin ile bi görüşün derim.

kızlar ben ist yaşıyorum burda yaptırmıştım.ankarada bi merkez için kararsız kalmıştım.gidip gelmek sorun olur diye vazgeçmiştim.gürgan kilin ile bi görüşün derim.

ben orasi ile konustum telefonla ssk anlasmasi yok acikcasi sigortasiz bize cok pahali geldi.
ben gen-art da yaptiracagim insallah. merkez icime cok sindi... cok tatli bir doktorum var insanin icini rahatlatiyor aysun hanim...
insallah sonucumuzda guzel olur...

merhaba arkadaslar,
sonunda histeroskopi yaptirdim. ben daha kolay olacagini dusunmustum narkozdan uyandigimda biraz kotuydum ama daha sonra cabuk toparlandim 10.30 da ameliyata aldilar. yarim saat kadar surmus islem. saat 3 gibide yuruyerek cikis islemlerini yapip hastaneden ayrildik. suan ayni adet doneminde oldugu gibi biraz kasiklarimda agri var ama rahatsiz edecek kadar degil.
doktor agri kesici yazdi agrin olursa alirsin dedi ben hic icmedim agrim olmadigi icin biraz kanamam var oda normalmis.

benı de 10.30 da ameliyata aldılar yarım saat surmuş narkozdan cıkınca gorustuk rahım kanalları acıkmıs ama rahımde polip varmış aldılar sımdı ıyıym sadece verdıklerı gaz rahatsız edıyor kollarım cok agrıyor senede ne cıktı

ben hala doktorumla konusamadim o yuzden nevar ne yok bilmiyorum.
benim dun aksam biraz agrim oldu bugun iyiyim ama hala kanamam var.bakalim sabah konusacagim insallah doktorumla, umarim hersey yolundadir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…