Arkadaşlar merhabalar,
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Misafirimi götüreceğim güzel bir restoran aramaktayım Ankara içerisinde ama netteki isimler arasında kayboldum.Bir yerde güzel denilene bir yerde beş para etmez denilmiş. Aklımda Estergon Kalesi vardı ama gerek yok oraya kadar gitmenize demişler. Hamamönü diye düşündüm ama oraya da daha önce çok gittik. Merkezden çok uzak olamayan bildiğiniz güzel mekanlar var mıdır?
Emek'te Çukurağa sofrası var. Mükemmel bir kebapçı, bir de diğer yerlere göre fiyatlar da çok uygun. Ama normal zamanda bile insan sıra bekliyor, ramazanda nasıldır hiç bilmiyorum.
Arkadaşlar merhabalar,
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Misafirimi götüreceğim güzel bir restoran aramaktayım Ankara içerisinde ama netteki isimler arasında kayboldum.Bir yerde güzel denilene bir yerde beş para etmez denilmiş. Aklımda Estergon Kalesi vardı ama gerek yok oraya kadar gitmenize demişler. Hamamönü diye düşündüm ama oraya da daha önce çok gittik. Merkezden çok uzak olamayan bildiğiniz güzel mekanlar var mıdır?
Grupanya da Ankara iftarlarına bakabilirsiniz hem uygun fiyata guzel restoran lar var
Evet kesinlikle tavsiye ederim. Mükemmel bi yer. Geçen ramazanda yan apartmanların önüne bile masa atmışlardı. Kamyonla masa sandalye geliyordu. Önünden kuyruk hiç eksik olmaz ve kesinlikle yaprak kebabı yenmeli :) Salatalarınızın ezmelerinizin methini çok duyduk da geldik diyin masanızın sonatılışını izleyin. Üzerine ikram olarak gelen dondurmalı irmik helvasına da midenizde yer ayırmayı unutmayın. (Oruç başıma vurdu daha bu saatte :))
ayy öyle bir anlatmışsınız ki koşarak gidesim geldi. daha güzel bir seçenek olmazsa orayı düşüneyim o zaman :)
gelecek misafirim yabancı zaten elit biryerden ziyade türk yemeği tarzı birşey istiyor. yoksa tunalıda biryerler dşünmüştüm ben. kebapçı güzel bir seçenek sanırım :):) Ama sonuçta bir kebapçı. Hani süper elit bir yer değil ama seveni çoktur. Biz sevgililer gününde bile gitmiştik yemeyi seven insanlar olarak.
Evet kesinlikle tavsiye ederim. Mükemmel bi yer. Geçen ramazanda yan apartmanların önüne bile masa atmışlardı. Kamyonla masa sandalye geliyordu. Önünden kuyruk hiç eksik olmaz ve kesinlikle yaprak kebabı yenmeli :) Salatalarınızın ezmelerinizin methini çok duyduk da geldik diyin masanızın sonatılışını izleyin. Üzerine ikram olarak gelen dondurmalı irmik helvasına da midenizde yer ayırmayı unutmayın. (Oruç başıma vurdu daha bu saatte :))
Arkadaşlar merhabalar,
biz kebap49 a gitcez bugün memnun kalırsak yazarım
benim size tavsiyem kızılay masabaşı çöp şişi harika ikramları daha da harikaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?