• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da İftar Sorunsalı

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
Arkadaşlar merhabalar,

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Misafirimi götüreceğim güzel bir restoran aramaktayım Ankara içerisinde ama netteki isimler arasında kayboldum.Bir yerde güzel denilene bir yerde beş para etmez denilmiş. Aklımda Estergon Kalesi vardı ama gerek yok oraya kadar gitmenize demişler. Hamamönü diye düşündüm ama oraya da daha önce çok gittik. Merkezden çok uzak olamayan bildiğiniz güzel mekanlar var mıdır?

Arkadaşlar merhabalar,

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Misafirimi götüreceğim güzel bir restoran aramaktayım Ankara içerisinde ama netteki isimler arasında kayboldum.Bir yerde güzel denilene bir yerde beş para etmez denilmiş. Aklımda Estergon Kalesi vardı ama gerek yok oraya kadar gitmenize demişler. Hamamönü diye düşündüm ama oraya da daha önce çok gittik. Merkezden çok uzak olamayan bildiğiniz güzel mekanlar var mıdır?

Emek'te Çukurağa sofrası var. Mükemmel bir kebapçı, bir de diğer yerlere göre fiyatlar da çok uygun. Ama normal zamanda bile insan sıra bekliyor, ramazanda nasıldır hiç bilmiyorum.

canım filistinde suda kebap var tavsiye ederim hem elit bi yer hem rahat edebiliceginiz bi yer yemeklerde mükemmell :) edessayıda tavsiye edebilirimm.

Emek'te Çukurağa sofrası var. Mükemmel bir kebapçı, bir de diğer yerlere göre fiyatlar da çok uygun. Ama normal zamanda bile insan sıra bekliyor, ramazanda nasıldır hiç bilmiyorum.

Evet kesinlikle tavsiye ederim. Mükemmel bi yer. Geçen ramazanda yan apartmanların önüne bile masa atmışlardı. Kamyonla masa sandalye geliyordu. Önünden kuyruk hiç eksik olmaz ve kesinlikle yaprak kebabı yenmeli :) Salatalarınızın ezmelerinizin methini çok duyduk da geldik diyin masanızın sonatılışını izleyin. Üzerine ikram olarak gelen dondurmalı irmik helvasına da midenizde yer ayırmayı unutmayın. (Oruç başıma vurdu daha bu saatte :))

Arkadaşlar merhabalar,

Grupanya da Ankara iftarlarına bakabilirsiniz hem uygun fiyata guzel restoran lar var

Evet kesinlikle tavsiye ederim. Mükemmel bi yer. Geçen ramazanda yan apartmanların önüne bile masa atmışlardı. Kamyonla masa sandalye geliyordu. Önünden kuyruk hiç eksik olmaz ve kesinlikle yaprak kebabı yenmeli :) Salatalarınızın ezmelerinizin methini çok duyduk da geldik diyin masanızın sonatılışını izleyin. Üzerine ikram olarak gelen dondurmalı irmik helvasına da midenizde yer ayırmayı unutmayın. (Oruç başıma vurdu daha bu saatte :))

ayy öyle bir anlatmışsınız ki koşarak gidesim geldi. daha güzel bir seçenek olmazsa orayı düşüneyim o zaman :)

estergon kalesinde özbek sofrası çok güzeldi bence :34: evinize uzaksa bilemicem :1:

ayy öyle bir anlatmışsınız ki koşarak gidesim geldi. daha güzel bir seçenek olmazsa orayı düşüneyim o zaman :)

:) Ama sonuçta bir kebapçı. Hani süper elit bir yer değil ama seveni çoktur. Biz sevgililer gününde bile gitmiştik yemeyi seven insanlar olarak.

:) Ama sonuçta bir kebapçı. Hani süper elit bir yer değil ama seveni çoktur. Biz sevgililer gününde bile gitmiştik yemeyi seven insanlar olarak.
gelecek misafirim yabancı zaten elit biryerden ziyade türk yemeği tarzı birşey istiyor. yoksa tunalıda biryerler dşünmüştüm ben. kebapçı güzel bir seçenek sanırım :)

bu arada yaşasınn yemek yemek :56:

Ayy sorma o dondurmalı irmik helvasını evde yapmaya çok uğraştım ama aynısı olmuyor. Çok değişik mis gibi bir kokusu var. Ama azmettim bulacağım aynı tadı. :16:

Ben de menekşe kebabı tavsiye ediyorum tavuk seviyorsanız. Hele o salatalar ezmeler... Şimdi yaz, çileklerle süslerler salataları. :56: Sanıyorum oru benim de başıma vurdu. :27:

:56:
Arkadaşlar merhabalar,

Estergo2da Özbek sofrası ya da Kırgız sofrası iyidir ama ben Ankara ya gittikçe iftarımı orada yapıyorum..:56::68::125:

Son düzenleyen: Moderatör:
biz de arkadaşlarla gideceğiz ama hem fiyatların uçukluğu hem de geçen yıllardan edindiğim tecrübe ile iftar menülerinin çok lezzetli olamdığını gördüğümden kazık yememek için grup...sitelerine bakacağım.

ama sakın sakın ÇUKURAĞA ya gitmeyin, evet lezzetli yemekleri ama inanın boğazınıza diziliyor yedikleriniz. bir kere öyle mekan güzel değil, dışarıya eczanenin, bakkalın önüne oturtuyorlar sizi ve millet başınızda sıra bekliyor. şööööyle rahatça yemedikten sonra ne anladım ben.

arkadaşlarla ağız birliği ettik, gitmiycez diye ama daha sakin zamanlarda mutlaka gidip, tadın yemeklerini, benden tavsiye.

ben söğütözü'nde karacaoğlu'nu düşünüyorum. fiyatları uçuk değilse. mekan çok elit ve lezzetli bir bakın isterseniz.

Son düzenleme:
Back
X