İğneli Epilasyon Ankarada iğneli epilasyon yaptıranlar...Genital bölge..?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
Ankarada biçok yer ismi geçiyor ama ciddi anlamda şüphesiz önereceğiniz bi yer varmı pahalıda olsa..işini iyi yapan..Birde;
Genital bölgede iğneli epilasyon nasıl uygulanıyor acaba aranızda gerçekten memnun kalanlar varmı..
çok ağrılı oluyormu,iç kısımlarıda alıyorlarmı ve ne kadar sürede iyileşiyor...?
yaptıranların tavsiyelerini bekliyorum...

Ben aura'ya gidiyorum ama yüz bölgem için ve gerçekten çok memnunum. Bende bu forumdan okuyarak oraya gitme kararı aldım. 3. seansıma gittim oldukça fazla azalma var :KK73:

Ben aura'ya gidiyorum ama yüz bölgem için ve gerçekten çok memnunum. Bende bu forumdan okuyarak oraya gitme kararı aldım. 3. seansıma gittim oldukça fazla azalma var :KK73:
iğneli epilasyonda tek seansta bile işlem yapılan yerden bi daha çıkmıyor diye biliyordum.
sadece bazı yerler 2-3 defa çıkabiliyormuş.
sizde nasıl oldu bu seans araları?
ve bahsettiğiniz yerin adresini verebilirmisiniz?
gerçekten güvenilirmi?

iğneli epilasyonda tek seansta bile işlem yapılan yerden bi daha çıkmıyor diye biliyordum.
sadece bazı yerler 2-3 defa çıkabiliyormuş.
sizde nasıl oldu bu seans araları?
ve bahsettiğiniz yerin adresini verebilirmisiniz?
gerçekten güvenilirmi?
Benim bildiğim kadarıyla 1 seferde bir daha çıkmama gibi bir durum yok, 2-3 seanstan sonra azalma başlıyor. Şimdilik 2 hafta arayla gidiyorum zamanla bu seyrekleşecek tabi. Sevda Meşeci diye aratın internette adresi var :) Yanında bir bayan daha çalışıyor ama ben sevda hanıma gidiyorum. Yerini gördüğümde biraz yadırgadım ufak bir apartman dairesi ama memnun kaldım gerçekten :)

Benim bildiğim kadarıyla 1 seferde bir daha çıkmama gibi bir durum yok, 2-3 seanstan sonra azalma başlıyor. Şimdilik 2 hafta arayla gidiyorum zamanla bu seyrekleşecek tabi. Sevda Meşeci diye aratın internette adresi var :) Yanında bir bayan daha çalışıyor ama ben sevda hanıma gidiyorum. Yerini gördüğümde biraz yadırgadım ufak bir apartman dairesi ama memnun kaldım gerçekten :)
bazı müşterilere kendisi bizzat yapmıyormuş.o yüzden memnun kalmayanlar var..bide siz genital bölge yaptırdınızmı hiç?

bahsettiğiniz yerin adresi neresi peki ben pen ankarayı bilmiyorumda kolay bulurmuyum
Güven parkta ykmnin orada bir yere sorardaniz konur sokak diye hemen gösterirler zaten. Konurada girdikten sonra ilk arada olması lazım bi apartman. Tam adres sitesinde var zaten, çok kolay yeri.

Güven parkta ykmnin orada bir yere sorardaniz konur sokak diye hemen gösterirler zaten. Konurada girdikten sonra ilk arada olması lazım bi apartman. Tam adres sitesinde var zaten, çok kolay yeri.
peki teşekkürler

X