Ankarada ikiz hamileler!!

kaç haftalıksın cnm ben ilk 4 ay feciii bunalımdaydım Ankaradayım ben de dr'un kim?

Sata göre 8+0 ama doktora göre 7+4 ankarada aşagırglencede otryrm sabit bi doktorum yok zübeyde hanıma gidyrm memnunum saatlerce sıra falan beklemyrm yarım saat beklyrm çoğu zaman otracak yer flan var ama rahat yani boğul bi yer değil park yeri de var ücretsiz siz nereye gidysnz ve nerde otrysnz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben gatanın dr'una gidiyorum Ali Ergün e özeline gidiyorum ama tahlilleri falan gatada yaptırıyorum merkeze çok uzak oturuyorum ilçedeyim ama hergün işe ulusa gelip gidiyorum. çalışıyor musnz

ben gatanın dr'una gidiyorum Ali Ergün e özeline gidiyorum ama tahlilleri falan gatada yaptırıyorum merkeze çok uzak oturuyorum ilçedeyim ama hergün işe ulusa gelip gidiyorum. çalışıyor musnz

Vekil öğretmenlik yapıyrm milli eğtimde tatilim şuan tabi memnunmusun peki doktorundan benm evim gatanın orda ztn bide ücreti ne

Vekil öğretmenlik yapıyrm milli eğtimde tatilim şuan tabi memnunmusun peki doktorundan benm evim gatanın orda ztn bide ücreti ne

300 tl alıyor. çok memnunum. Yani Allah korusun bi sorun olunca Gataya gidiyosun ve Ali ergünün hastasıyım dedğinde inan tüm kapılar açılıyor yani gece bile tahlil veriyorsun. Ama kendisi ile öyle çok sk görüşme imkanın olmuyor Gatada anabilimdalı başkanı hoca. hasta bakmıo bildiğim kadarıyla ben ayda 1 muayenehanesine gidiyorum. Dsiplinli işini bilen biri hem de komik.rahat biri. tavsiye ederim

Siz de benim gibi bunalımdamısınız��

Hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz, kaç haftalık hamilesiniz diye soracaktımki 7 haftalık çok yeni olduğunu gördüm. Çok güzel bir duygu ikiz hamilelik, endişelenmeniz, sıkılmanız çok normal, bende aynı şeyleri yaşıyorum hala. Tek yumurta mı çift mi, bunu öğrenip aynı bir heyecan duyacaksınız. Sonra cinsiyetlerini tahmin etmeye çalışıp çok eğleneceksiniz, mesela siz iki kız isteyecek eşiniz iki oğlan, sonra bir kız bir oğlan olsun diye anlaşacaksınız, Sonra haftasnda cinsiyetlerini öğrenmek ayrı bir heyecan olacak. cinsiyetlerini öğrenmek için biraz uzun bekleyebilirsiniz, sabırlı olun ben 18. haftada öğrenmiştim.
Ankarada değilim ama sizi anlayabilirim, benimde çift yumurta ikiz oğlan çocuklarım olacak inşallah, 28 haftalık hamileyim. Üstelik çok riski bir gebelik geçiriyorum. İlk 3 ay düşük tehlikesi atlattım kan pıhtılaşması oldu, kanama olunca uyuşmazlık iğnesini erken olmak zorunda kaldım 13. haftada. Hamile kaldım kalalı sürekli yatıyorum, tüm gün yatmak çok sıkıcı, ama yeterki iyi olsunlar diyorum, kalabalık bir ailemiz var ve ben çok sıkılıyorum biraz yalnız kalmak istiyorum. Eşim çok büyük destekçim, bu kadar ilgili olmasa hayat çok çekilmez olurdu. 23. haftada açılma olduğunu ve erken doğum riskimin çok yüksek olduğunu öğrendik, ve şimdi 28. haftanın son günündeyim, nidilat kullanıyorum günde 4 defa.
Ama herşeye hazırladım kendimi, mutluyum, umutluyum, bebeklerim sağlıklı ve inanıyorumki 8 ayı bitirecekler Rabbimde nasip ederse.

Son düzenleme:

canım iyi olmana çoookkk sevindim sana bir şey sormam gerek dr. açılma olduğunu nasıl anladı tesadüfi olarak mı gitmiştin yoksa bir şikayetin olmuşmuydu

canım iyi olmana çoookkk sevindim sana bir şey sormam gerek dr. açılma olduğunu nasıl anladı tesadüfi olarak mı gitmiştin yoksa bir şikayetin olmuşmuydu

İlgine çok teşekkür ederim, ilk duyduğumda yazdıklarınla destek vermiştin hatırlıyorum. Benim hiçbirşeyim yoktu, biz eşimle ayrıntılı ultrason yaptırsak mı yaptırmasak mı diye düşünürken son güne kadar geldik yani 23+6 günün sabahı yine herşey normaldi eşim işyerini açtı ben günlük ev işlerimi yapmaya başladım, saat 12:00 eşim aradı hadi hemen hastaneye gidiyoruz, içimde kalacak yaptırmalıyız dedi , hastanemiz bize biraz uzak 1.5 sürüyor Yozgat-Kayseri arası. Neyse gittik birazda geç kaldık hatta doktor bizim için bekledi, radyoloji doktorunu bekletti. Radyoloji doktoru bizi aldı sonunda muayeneye, tek tek bebeklere baktı, haftalarına göre çok iyiler tek çocuk gibi büyümüşler dedi, ayrı bir sevindik eşimle. sonra rahim kısmına baktı ulrtasonla ve çok geniş dedi, ben şok oldum, ya doğuştan çok geniş rahim ağzın yada alttaki bebek çok baskı yapıyor 7 aylık doğarlarsa bile iyi dedi. Hatta bir daha hamilelik yaşarsan dikiş atmak zorunda kalırız demişti. Sonuçları doktoruma gönderdiler inceledi ve doğruydu hem geniş hemde 1cm açılma varmış, hemen ilaç tedavisi ve tüm gün yatacaksın kabusu başladı. Çok üzülmüş 1 hafta ağlamıştım ama şimdi şükürler olsun çok çok iyiyim.

anladım cnm. aman iyi olun. benim de 2 tane oğluş var göbüşümde. 1 tanesi sağ altta öteki sol üstte sağ alttakim,hareketlerini sanki vajinamda hissediyorum yani normal mi diye düşünüyorum Allah izin verirse kontrolum haftaya c.tesi arayıp sormak da istemiyorm. sende de öyle şeyler varmıydı bebeğin hareketlerini acayip aşağıda hissetmek gibi:44:

Maşallah bebişlerine. benim bebeklerimde hemen hemen aynı gibi duruşları, sağ üstte ve sol altta çok az paralel neredeyse alt altalar. Kocaman bir karnım var 7 aylık diyorum mesela karşımdaki kadın gözlerini açmış bakıyor, ikiz diyorum he tamam o zaman diyor. Üstteki oğlum kaburga kemiklerime dayandı orada oynuyor dik oturamıyorum uzanır pozisyondayım mesela yemek yerken bilgisayarı açtığımda filan. Alttaki oğlum kasıklarımda ve aynı senin gibi hissettiriyor çok altta, göbek kısmımda ise ikisinde bitişik plasentaları var ama ayrı tabi çift yumurtalar. Alttaki oğlum daha hareketli ve çok korkuyordum kasıklarımın bile altında hissetmemden, neyseki alıştım, doktora sordum kese çok altta olduğu için aşağıda hissettiriyor demişti.

Kızlaaaar benim iki kızım olacakmş 20 haftalık olduk ama erken doğacaklar diye ödüm kopuyo interntte okdum 24 haftalık doğmşlar üç ay hastanede kaşmşlar prematüre bebekler birçokda ameliyat olmak zorunda kalmşlar gözüm korktu erken doğum yapmaktan korkyrm bende ilk üç ay prulotoniğnesi kullandım doktrum şimdlik sıkıntı yok dedi ayrıntılıyıda yaptrdık hersey yolunda çıktı şükür siz ne alemdesiniz

Ayyy canm benm mesajını yeni görüyrm ya zor geçmiş bnmde zordu ama bu kadar zor değildi allah yrdımcmz olsun hepimizn vakti zamanında doğsunlar inşallaj sağlıkla ankarada nerde doğum düşünysnz?

Ayyy canm benm mesajını yeni görüyrm ya zor geçmiş bnmde zordu ama bu kadar zor değildi allah yrdımcmz olsun hepimizn vakti zamanında doğsunlar inşallaj sağlıkla ankarada nerde doğum düşünysnz?

Merhaba :)
Ben 31 haftalık erken doğum yaptım şimdi 2 aylık ikizlerim yani düzeltilmiş yenidoğanlar.
Biri 16 diğeri 19 gün küvezde kaldı şimdi çok şükür iyiler.
Sen nasılsın hamileliğin nasıl geçiyor?

Ayyy doğdular mı inanmıyorum yaa yerim ben onları fazlada kalmamışlar iyi bana dün doktr serviksin kısalmş falan dedi erken doğum riskin var şimdi bile doğum olabilir dedi korkuttu kendi doktruma gittim hersy yolunda dedi 20 haftam bitti bebeişlerin fotosu yokmu belki atmak istemezsim gerçi anlarım seni tabi bnde merakedyrm işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…