Ankara'da ilk tüp bebek iyi bir merkez arayanlar

ysmn1096

KOCAM VE KIZIM HERŞEYİM <3
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
2.526
2.908
248
arkadaşlar ankara'da ilk tüp bebek için merkez araştırması yapıp bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmak isteyenler varsa beraber sohbet edip yaşadıklarımızı paylaşalım

ben eylül ayında Porf. Dr. Murat Sönmezer ile Hrs hastanesinde yaptırdım ilk tüp bebeğimi.

ben eylül ayında Porf. Dr. Murat Sönmezer ile Hrs hastanesinde yaptırdım ilk tüp bebeğimi.
canım sebep neydi sizin? bebeğiniz neden olmadı? hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

pcos vardı bende. inşallah hayırlısıyla Rabbim tüm isteyenlere nasip eder.

Arkadaşlar bende bir yıldır bebek tedavisi görünüyorum ne denediysek olmadı eylülde HRS hastanesinde aşılama yaptık tutmadı. Aşılamanın zaten %20 şansı vardı. Neyse artık aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum tüp bebek tedavisi düşünüyorum. HRS ile görüşücem ama teknolojik imkanı ve doktorları iyi olan bir merkez arıyorum. Lütfen bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar deneyimlerini bizimle paylaşsın.
:KK61::KK61::KK61:

Kesinlikle Murat Sonmezer e gidin son zamanlarda yaptigi her tüp bebek tutuyo maşallah. Ben bugun yanındaydim hocamin kalp atışlarını duyduk mercimegimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

En iyi hekim sitesinde murat beye çok övgü ile yorum yapmışlar. Sanırım artık kendi muayenhanesi var. Kendisine en kısa zamanda ulaşıcam. Tavsiyen için çok teşekkür ederim dilerim en kısa sürede bende annelik duygusunu tadarım.

Kesinlikle Murat Sonmezer e gidin son zamanlarda yaptigi her tüp bebek tutuyo maşallah. Ben bugun yanındaydim hocamin kalp atışlarını duyduk mercimegimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

En iyi hekim sitesinde murat beye çok övgü ile yorum yapmışlar. Sanırım artık kendi muayenhanesi var. Kendisine en kısa zamanda ulaşıcam. Tavsiyen için çok teşekkür ederim dilerim en kısa sürede bende annelik duygusunu tadarım.

Murat sönmezer e nasıl ulasabilirim bana adres verebilirmisin

Murat sonmezer yazinca google çıkıyo adres mail adresi falan öyle ulasabilirsiniz ya da muayene telefonu 0312 2860501.

Ilaclarimi devlet karsiladi. 1200 lira ödedim ama 1100lirasini devlet karşıladı nerdeyse

vuvvv harika :) Demekki yumurtan çok iyiydi ve az dozla hamile kaldın.. Devlet %30 karşılıyor çünkü. Ohhh bee neticede bebişkon senle yupppiii :) Darısı tüm isteyenlere. Sağlıcakla kucağına al inşallah, 2015 sizin yılınız olsun :))

Back
X