Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sebep neydi sizin? bebeğiniz neden olmadı? hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.ben eylül ayında Porf. Dr. Murat Sönmezer ile Hrs hastanesinde yaptırdım ilk tüp bebeğimi.
amin canım inşallahpcos vardı bende. inşallah hayırlısıyla Rabbim tüm isteyenlere nasip eder.
Kesinlikle Murat Sonmezer e gidin son zamanlarda yaptigi her tüp bebek tutuyo maşallah. Ben bugun yanındaydim hocamin kalp atışlarını duyduk mercimegimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
En iyi hekim sitesinde murat beye çok övgü ile yorum yapmışlar. Sanırım artık kendi muayenhanesi var. Kendisine en kısa zamanda ulaşıcam. Tavsiyen için çok teşekkür ederim dilerim en kısa sürede bende annelik duygusunu tadarım.
Murat sonmezer yazinca google çıkıyo adres mail adresi falan öyle ulasabilirsiniz ya da muayene telefonu 0312 2860501.
Canım maliyet ne tuttu acaba bilgi verebilir misin
300 lira ilk muayene ödedim. 3750 de operasyonlar için ödedim. kan verme ultrason işlemlerini ankara tıpda yaptı zaten onlara para ödemedim.
Ilaclarimi devlet karsiladi. 1200 lira ödedim ama 1100lirasini devlet karşıladı nerdeyse