Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Allah razı olsun çok teşekkür ederim🥺Aminn insAllah🤲en hayırlısı en iyisi olsun öncekilerde de çok dua etmiştim iki yanlış yere düştüm ondan da sanırım bu korkular endişeler gitgeller maddi manevi mahvoluyoruz Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün inşAllah🤲sizin de benim de bu yolda olan herkesin🤲
İnşallah doğru kararı verirsiniz 🌸

Allah'ın izniyle edersiniz ama size tavsiyem kesinlikle kilo verip gluteni kesmeniz. Bendede pcos vardı . transfere gitmeden hem.beslenmeme hemde yürüyüşüme dikkat ettim . Çok iyi geldi belkide onunda faydası vardır sonuçla ilgili bilinmez🥺 . Kilo vermek hem psikolojik olarak kendime olan güveni getirdi hemde vücudum bana çok iyi geri dönüş sağladı. Tavsiyemdir düzenli yürüyüş.
Pcos yok bende ancak yine de kilo sıkıntı. En azından transfer zamanına kadar verebildigim kadar gerçek inşallah 🌸🤲

Ben bu ay tedavi gördüm Şişli'de gerçekten ilgililer ama benim dollenme sorunumu cozemediler. 7 olgum yumirta çıktı ama hiçbiri döllenmedi. Piezo da denedik. En son West testi istediler. Genetik bir sorun vardır diyorlar. Ama yukirta takibi, titizlikleri falan iyiydi.
InsAllah hallolur sorun

Hakkınızda umarım sizin için en hayırlı yer olur 🙏🏼🙏🏼❤️ en iyi biz biliriz birbirimizi bu konularda 🙏🏼 Rabbim bu yolda emek verip hem maddi hem manevi kendini yıpratan hickimsenin kucağını boş bırakmasın. Sevindirsin inşallah ❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Aminn insAllah Allah razı olsun evet bizi bir biz anlarız🥺amin Rabbim hepimizi sevindirsin🤲🥰

Back
X