ankarada infertil tedavide uzman arıyorum lütfen banada yardmcı olun

semus06

Özletme bebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
1.463
1.146
198
32
merhaba arkadaşlar 18 aylık evliyim ve hiç korunmadık ama gebelik oluşmadı maalesef.doktora gittim hormon testi ultrson herşey normal klomen kullandım yumurta takibi yaptırdım yumurtalar büyüyor çatlıyo ama döllenme olmuyor bu arada eşimde sperm testi verdi ve ultsna girdi onunda herşeyi normal bir engel görünmüyor yani ama ben ankaranın ilçesnde olduğum için iyi doktora gitmek istiyorum hsg aşılama vs tedavi için artık beklemek istemiyorum.

Ankarada özelde yada üniverste hastaneleri hakkında doktor ve fiyat bilgilendirmesi yaparsanız sevinirim teşekkürler

Daha çok erken canım. Zaten sende eşinde doktora görünmüşsünüz ve şükür bir sorun çıkmamış..

Hiç takmamaya bak öncelikle .. sonra ovulasyon testi ve kendine incir kürü soğan kürü uygula esine de keçi boynuzu kürü bir ay boyunca sonrası kısmet Rabbim tez zamanda kucağına meleğini versin..

aminnnn inşallahhh.kürlerin hepsini denedım canım ovulasyon testide ama olmadı tabi erken gelebilir ama biz eşimle çok istiyoruz o yuzden bize 18 yıl gibi geliyo teşekkürler yazdığın için :)

aminnnn inşallahhh.kürlerin hepsini denedım canım ovulasyon testide ama olmadı tabi erken gelebilir ama biz eşimle çok istiyoruz o yuzden bize 18 yıl gibi geliyo teşekkürler yazdığın için :)

Bak bizde yavrunuz olsun diye yandık..
15 ay Korunmasız ilişki sonrasında ikimizde doktora göründük ve malesef eşimde hiç sperm yokmuş hemen tüp önerdiler.. bizde tabi hemen yaptırdık ve sonuç negatif.. okadar yiprandik ki Madi manevi aylarca toparlanamadik. Sonra araştırmalar sonucunda 2aylık bitkisel kür vs. kullanımından sonra sayımız 4mil oldu doktorların ameliyatla anca buldukları bukadü yükselmesi Allahın mucizesi..
Yine devam edecez inşallah doğal yolla olacak Allahin izniyle buna inanıyoruz..

Paranı kaptırma sana tavsiyem sabret.
Rabbim istedik ten sonra gerisi boş bunu anladım..

Çok haklisin canim ama belki tuplerimde siknti var belki bi ilacla hamile kalcam bizde bu yüzden boşa vakit kaybetmek istemiyoruz allah kimsenin kucagini boş birakmasin insallah dualarimizi kabul etsin

Sana ankara hrs özel hastanesini tavsiye ederim.. tuzlu ama çok ilgili ayrıntılı ve titiz çalışıyorlar.. bizim doktor tarik aksu'ydu

bende veni vidide figen babacana gidiyorum gayetde iyi ilgileniyor tavsiye ederim.ücreti nedkrdır blmyorum ama ssklıysan 25 tl

bende veni vidide figen babacana gidiyorum gayetde iyi ilgileniyor tavsiye ederim.ücreti nedkrdır blmyorum ama ssklıysan 25 tl
Hiç duymamistim adını evet sskliyim muayene ucretimi 25 tl sonraki yapılacak islemler nasıl peki hsg çektirmek gibi ücretli mi hepsi

yeni geldi zaten diyarbakır veni vidideydi.hsg 400 tl.ben bütün tahlillerimi zekai tahirde yaptırdım sonuçlarımı aldım gittim veni vidye.bence sende öyle yapablirsin

CANIM MERHABA BENİM TEDAVİ OLDUĞUM KLİNİK VAR ANKARA ÇANKAYADA GÜRGAN KLİNİK. PROF. TİMUR GÜRGAN HOCA... TEK GEÇERİM...BEN ÇOK ARAŞTIRDIM.ÇOKTA MEMNUN KALDIM.YAKLAŞIMI İLGİSİ ÇOK SICAK VE SAMİMİ.. SENDE İNTERNET ÜZERİNDEN ARAŞTIR İSTERSEN....

Merhabalar canim evet duydum adini fiyat konusundada bilgilendirimsn muayene ücreti sgk anlaşma varmı

SGK İLE ANLAŞMASI YOK. 300 LİRA MUAYENE ÜCRETİ...AMA KONTROLLERDE PARA VERMİYOSUN HATTA UZUN BİR SÜRE ÜCRET ÖDENMIYOR.AŞILAMA YADA TUP BEBEK OLAYINA GIRINCE ÜCRET VERİYOSUN...ZATEN FARKLI YERLERE GİTTİKÇE HER GİDİŞTE KONTROLDE BİLE ÜCRET ALINIYOR.300 LİRAYI GEÇİYOR DİYE BAŞLADIM BENDE...BİR DÜŞÜN İSTERSEN CANIM..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...TEZ VAKİTTE İNŞALLAH KAVUSURUZ BEBİŞLERİMİZE...

anladım canım çok saol siz ne tedavisi oldunuz olumlu sonuç aldınızmı

Canım merhaba öncelikle :) eger maddi imkanin ek veriosa özele baskent hastanesi hulusi hocayi sana tavsiye ederim. Ama bence devlet hastanesine git ankara zekai tahir infertilite poliklinigi bu konuda cok iyiler ben iki kez aşılama oldum ilk asilamam tuttu ama 8 haftalikken kalbi durdu ikinci asilamam tutmadi simdi beni tüp bebege sevk ettiler. Zekai tahirde görüştüğüm hocalar serkan sebnem ayketik cok iyi insanlar sordugum her soruya itirazsiz cevap verdiler destek oldular. Ben devlet hastaneleriyle cok anlasamam normalde ben bile gidiyorsam oraya herkes gider diye dusunuyorum :) hsg filmin cekilmeden ne oldugu anlasilmaz belki tuplerin kapali hsg den sonra 2 ay daha bekletiyorlar film cekildikten sonra hamile kalanlar cok fazla çünkü sana bu iki hastaneyide ictenlikle öneririm baskentteki hastaneye arkadaşım gitmisti zaten biraz arastirirsan hakkinda olumlu seylerde okursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…