Ankara'da infertilite tedavisi

siz hangi hastaneye gittiniz doktor ismi ne ne kadara mal oldu cevaplarsanız sevinirim benim de 2 seneyi geçti bebeğimin olmaması sorun olmamasına rağmen olmuyor nasip olmadı artık aşılamaya karar kıldık
Büyük doguma gidiyordum ikiz gebe kaldm malesef 18 haftalikken düşük yaptm malesef

Büyük doguma gidiyordum ikiz gebe kaldm malesef 18 haftalikken düşük yaptm malesef
çok üzüldüm ama şimdi hamilesiniz ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih ve saşiha evlatlardan olur inşallah amin yine tedavi ile mi oldu?
bana önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar aşılama konusunda

Yok daha kaldırmadım 10 gün oldu düşük yapali
hımm o zaman daha fazla üzüldüm ama dur bakalım ALLAH en yakın zamanda hayırlarla hayırlı sağlıklı salih ve saliha bir evlat nasip eder de acına yeni sevincin merhem olur inşallah amin

Canım M minikkk çok çok geçmiş olsun, neden oldu, 4 ay olmuş bile, ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ne desek boş. Ben 1 aylık düşük yapalı 1 yılı geçti hala hatırladıkça ağlamadan edemiyorum. Ne olur kendini yorma bu süreçte, Allahım en hayırlısını verir sana da. Bu konuyu açınca ilk sen yazmıştın, bilgilendirmiş, çok yardımcı olmuştun... Aşılamam tuttu deyince ne kadar sevindiysem, şimdi de üzüldüm

hangi doktora gidiyorsunuz bu hastane devlet de mi
Evet canım devlet hastanesi büyük doğum diye biliniyo Zekai Tahir burak Hastanesi tek bir doktora gitme sansimız yok malesef çünki hastanede doktorlar her hafta başka bir bölüme gidiyor o hafta şansına hangi doktor gelirse ama doktorların hepsi çok iyi

siz aşılama tedavisine başladınız mı masraf ne kadar oldu

Merhaba canım, nasılsın? Sonucu öğrenmene az kaldı, bir belirti var mı?

Allah
Allah razı olsun canm.inan çok zor bekle uğraş Rabbim ikisini birden nasip etti ikisini birden aldı imtihan değilde nedir bu.elden bişey gelmedi Rabbim bilir iyisini inşallah saglikli sıhhatli kucağıma almak nasip olur

Inşallah canım inşallah, drlar ne diyor? Umarım en kısa zamanda bu acını hafifletecek yeni, sağlıklı ve hayırlı hamilelik yaşarsın

siz aşılama tedavisine başladınız mı masraf ne kadar oldu

Benim 3. Asilamam yapıldı yarın 15 gün doluyor inşallah hayırlı sonuçlanır beklemekteyim. Hastaneye hiç bi ücret odemiyosun ilaç 10 tl çatlama iğnesi 85 tl okadar başka bişey yok

Son düzenleme:
Merhaba canım, nasılsın? Sonucu öğrenmene az kaldı, bir belirti var mı?

Canime benim iyiyim çok şükür Rabbim bu günümüzü aratmasın yarın süre doluyor hiç bi belirti yok bende biraz Karnım ve belim ağrıyor ara ara. Adet belirtisi gibi ama öyle düşünmek istemiyorum. Bide bugün iki üç kere midem bulandı ama psikolojik olduğunu düşünüyorum. Eğer hamileysem bile bukadar erken bulanmaz heralde beklemedeyim bakalım hayırlısı

Yaa Inşallah gebelik bulantısıdır da uzun bir süre adet gecikmesi olur :)) Başkalarınki tutarsa benim de olacakmış gibi hissediyorum nedense, benim aşılama sayende korkusuzca geçti, daha 3 gün oldu, ama şişkinlik falan olmadı. Üstelik 2.ciye hazırlanıyor gibiyim :))), adet olursam hemen gidebilir miyim acaba diye

Bi faydam olduysa ne mutlu bana. İnşallah tutarda ikinciye gerek kalmaz canım benim ama eğer adet olursan 2. En gec 3. Günü gidersin hastaneye hemen tekrar baslarsin ilaca zaten hiç ara vermiyolar hemen tekrar başlıyorlar. Benimde belim çok ağrıyo hayırlısı bakalım bekliyorum

Kan vermeye gidecek misin yoksa evde mi test yapacaksın? gerçi sen tecrübeli oldun :))

Benim 3. Asilamam yapıldı yarın 15 gün doluyor inşallah hayırlı sonuçlanır beklemekteyim. Hastaneye hiç bi ücret odemiyosun ilaç 10 tl çatlama iğnesi 85 tl okadar başka bişey yok
benim kilo problemim var doktor bu konuda da bir şey dedi mi size her gittiğinizde başka doktorla karşılaşınca ilgili davranması nasıl oluyor ilgisizlik baştan sağma oluyor mu?
eşin bir gün mü çağrılıyor canım transferin olacağı gün mü geliyor

Ayy canim aynı dertten muzdaribiz benimde kilo problemim var her gittiğim doktor kilo ver diyo sanki oturmuslar hep birlikte benim kilo problemim üzerine toplantı yapmışlar ama görünen köy uzak degil tabi...
Ama çok güzel ilgileniyolar şahsen ben çok memnunum asla hastanemi degistirmeyi düşünmedim. Eşini bi aşılama yapılacağı gün cagiriyolar daha önce bi işi yok sen hallediyosun herseyi

Kan vermeye gidecek misin yoksa evde mi test yapacaksın? gerçi sen tecrübeli oldun :))

Ya eğer hasta olmazsam ki inşallah
Pazar veya pazartesi bi evde test yapiyim diyorum sonra da hastaneye gider Kan veririm. Ama çok gerginim ilk defa aşılama günüm doldu ve ben hasta olmadım olucam diye korkuyorum bu seferki daha bi zor geldi beklemek yani 3 gün nasıl geçer diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…