Bende zekai tahir e gdiyorum. Aslinda muamele olarak hic sikayetci degilim. Hatta cok olumlu hemsiresinden doktoruna kadar hatta danisma si bile nihal hanim a sevgiler burdan. Lakin mesai saati bitsin diye acele etme huylari var hepsinin. Sabah 10.30 a kadar hersey hiphizli isliyor. Sonra orada takiliyor.herkes sallamaya sagda solda oyalanmaya basliyor. Sen peslerinden kosuyorsun. Ha ama kosarken bi olmsuzluk yasamiyosun insan gibi davraniyorlar sagolsunlar. 2. Asilamam olacakti. Ve cuma gunu yine saat 11 de catlatma ignemi yazsin diye doktor pesinde kosuyorum. Sagolsun sistemdeki soruna ragmen ugrasti yazdi. Sagolsun diyorum ama oglen arasina 30 dakika var fakat herkes firrrrr ortada yok.. Aceleden kagida tarihleride yazmadi. Bende kafam daldi cuma aksam catlatma ignemi yaptirdim. Ta ki cmt sabah aglayarak uyandim.daha yeni farketmistim cunku hatami. Yani pazar asilama yapilmasi imkansiz oldgndan bir asilama maceram daha sona erdi. Bizde 36 saat sonra iliski denedik. Hastane ilk asilamada ince ince yazdi bana ne yapacagmi... Ama bunda salladi.. Buda sonuc.. Cmt boyunca agladim.... Allah m nasip et yawrumuzu artik hayir ile