- 13 Ocak 2016
- 149
- 169
- 23
- 36
- Konu Sahibi kelebekli papatya
Sonra başka yerde mi çektirdin? Ne yaptın nasıl oldu canım, bana sadece adetin ilk gunu ara dediler o yüzden nerde, nasıl olacak hiçbir bilgim yok, hem heyecan hem korku da var, kafam da karışık
Canım hiç korkma korkulacak hiç bişey yok ben iki kere cektirdim çok acimiyo.
Adetin ilk gunu ara sana adetin kaç gün sürdüğünü soracaklar bittiği günü soyliyceksin ona göre sana randevu verecekler. Randevu günü sabah erkenden gideceksin kan alacaklar gebelik olmadığını garantilemek için kan sonucu öğlen çıkacak sana bi ağrı kesici bir antibiyotik ilaç yazacaklar sonucu beklerken ilaçları eczaneden alır beklersin. Kan sonucu çıkar cikmaz ilaçlarını iç diycekler. Ilacari içip b bloktan giriyosun hsg çekilen yere geliyosun zaten 1 günde 7_8 kişinin çekiyorlar. Bagiranlar filan oluyo ama sen onlara kulak verip kasma kendini. İki kere çektiren biri olarak söylüyorum kesinlikle korkulacak bişey yok. Benim ilk cekinecegim zaman adetimin ilk günü aradım hsg için aradım dedim bu ay doluyuz bidahaki ay ara dediler bende biraz takintiliyimdir illa o ay çekilecek ankarada aramadigim tek hastane kalmadı ya hsg yok olanlarda çekmiyo tedaviye tekrar bizde başlayın diyolar. Sıkıntıdan hasta oldum eşimde saolun günlerce araştırdı tanıdık buldu zekai tahirde beni sıkıştırdılar araya. İşte şükürsüz davrandım vardır bundada bi Hayır bidahaki aya kalsın demedim illa bu ay olacak diye tutturdum ilk çekimde kapalı çıktı tüplerim. Doktor tekrar Çekicez bidahaki adetin den sonra tekrar gel dedi yine her halükarda bidahaki aya kaldı senin anliycan:) Nasip. Ama sen hiç korkma çok azicik bi aciyo ama oda 1 saniye sürüyo. Zaten cekmeleri 5 dakika bile sürmüyo.