- 28 Mart 2017
- 204
- 228
- 53
- 32
- Konu Sahibi kelebekli papatya
Rapor kac gundr cikio canimKızlar ben de ankarada etlik zubeyde hanımda tedavi gördüm . Sorularınız olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rapor kac gundr cikio canimKızlar ben de ankarada etlik zubeyde hanımda tedavi gördüm . Sorularınız olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım
Bide rapor cikincami baslaniyo tedawiye yoksa hemen basliyolarmi canim? 3 asilama 3ntuttu kimyasal dendi düştü smdi tup.bebek isdiorum
Bnde zrkaı tahrde tup bebek olmstm ve ılknde ttmstu rabbım hepınıze nasp etsın saglkla hayrla ınsaaallah
Amin insallah. Bende zubeyde hanımda yaptırdım kan değerinde pozitif ama daha ultrason a gitmedim . InsAllah sağlıklıdır ve sağlıkla devam eder
Amın ınsallah allah bagslasın ılk zmaanlar bu stresker oluyor ama allahn ıznyle bak bız 30 haftalık olduk deısıda sıze ınsallah
Kızlar burda olan var mı bişey sormam lazım benim işler biraz karışık eşim olmadan zaman tahir infertilife bölümüne gitsem bakalım mı hemen ilk gün eşide istiyoda mı bakmazlar mı eşim olmadan
Slm tugken senin bebişin oldu mukelebekli papatya nasilsin arkadaşım ne zamandır yoksun merak ettim . Iyisin degilmi
Slm yok henüzSlm tugken senin bebişin oldu mu
Bende dün geldim atatürke hastanesine kadın doguma bütün testleri yaptı sonuçların hepsi çıkmadı ama bügün çıkanları gösterecem benim bir oglum var dört yaşında ikinci için ugraşıyorum inşşşş hepimizin olur üç yıldır olmadı gebelik ogluma hemen hamile kalmıştım fsh kaç olması gerekiyo bi bilgin var mıSlm yok henüzşubatta tüp bebeğe başlayacağım
Amin inşallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz.allah bağışlasın oğlunu .fsh Aralık olarak bazı hastaneler için referans farklı oluyor.en doğru bilgiyi dr.verecektir.hic araştırıp kendini sıkıntıya sokmaBende dün geldim atatürke hastanesine kadın doguma bütün testleri yaptı sonuçların hepsi çıkmadı ama bügün çıkanları gösterecem benim bir oglum var dört yaşında ikinci için ugraşıyorum inşşşş hepimizin olur üç yıldır olmadı gebelik ogluma hemen hamile kalmıştım fsh kaç olması gerekiyo bi bilgin var mı
Sonuçlarım çıktı doktor kadınlık hormanların gayet iyi çalışıyo dedi ultrasyon da iyi çıktı bi sorun yok dedi eşimden istedi test. Amin inşşşş hepimizin olur bebişlerimizAmin inşallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz.allah bağışlasın oğlunu .fsh Aralık olarak bazı hastaneler için referans farklı oluyor.en doğru bilgiyi dr.verecektir.hic araştırıp kendini sıkıntıya sokma
Canım nası gidio hamilelik İsmail hocayamı gidiosun sende kontrol içinOgretim uyesi farki yazin 2-3 ay mi ne yoktu cunku ismail hoca prof olana kadar almiycam demis. Bedavaydi. Parali yaptiranlara da 1800 yerine 1400du. Simdi sanirim artik prof oldu fark cikiyor. 3 seneyi doldurup gitmeniz lazim yoksa 1800 tl odersiniz su an. Doldurursaniz 400 tl. Siz bi arayin telefonu yazmistim yukarda belki 3 sene sayarlar simdiden.
Canım nası gidio hamilelik İsmail hocayamı gidiosun sende kontrol için
Canım nası gidio hamilelik İsmail hocayamı gidiosun sende kontrol için
Merhaba canım, ben hala Ztb’ye gidiyorum, 4.kez aşılama yaptılar, tutmadı yine, kist oluşmuş bu ay sonraki ay gel dediler. Zaman ne çabuk geçiyor böyle, evleneli 5 yıl oldu nerdeysekelebekli papatya nasilsin arkadaşım ne zamandır yoksun merak ettim . Iyisin degilmi
Nasılsın canım? Şu Gaziye bir türlü gidemedim cesaret edip, bütün işlemler baştan başlayacak diye. Şu anki gittiğim hastane tahlil sonuçlarını vermiyor çünkü, Gaziye gidersem her şeyi baştan başlatacaklar mı? Soracağım şu , Gazide aşılama da tüp bebek de aynı bölümde mi yapılıyor? Yani direkt tüp bebek bölümüne mi gidiyoruz? Bir de hastane nerde acaba, yol tarif edebilir misin?Hayir ben ozelde devam ediyor. Cok sukur idare ediyoruz mide agrilari gaz sancilari uykusuz geceler napalim:) asiri istahlandim da ben yemek yiyince mideye sigmiyo herhalde.