• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankarada kaç kişi tüp bebek tedavisi görüyor...

tasruk

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
1.671
1.001
448
Slm kızlar ankarad kaç kişi tüp bebek tedavisi görüyor kim hangi merkeze gidiyor merak ediyorum ve bir birimize destek olalım lütfen bizi bizden başkası anlayamaz çünkü...

Selam,
Ben Centrum Tüp Bebek ,Recai Pabuccu'ya gidiyorum.Ama hayatımın en kötü günlerini yaşatıyor.Yaşadıklarımı anlatsam inanamazsınız kızlar.Gerçekten düşmanım bile gitmesin bu adama:(

slm neler yaşadığını az çok tahmin ediyorum ben orda laparaskopi amaliyatı ve 2aşilama denedim tutmadı sanra bana tüp bebekte 5, 6 milyar istedi raporlu hakımı bilmiyordum sonradan öğrendim ayrıca acayip paracı olmuşlar adam işi ticarete dökmüş bence aslında doktor çok iyi alanında ama para konusu yüzünden ayrıldım bide herseyi asistanı yapıyor kendisi hic orda durmuyor

şu anda ben mayaya gidiyorum osman hoca ve adnan hoca var ayrıca hemşireler çok iyi aradım zaman konuşa biliyorum doktor veye hemşirelerle,her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar akşam beşte gitim mesela sorun olmadı orda.2 tüp bebek denedim olmadı 3 üncüyü dondurulmuşlarla denicem yine mayada buayın sonu gibi başlicam inşallah

selam ben ankara dışında yaşıyorum ama daha önce 3 tedavimi de ankarada oldum..hepside negatif malesef..şimdi genart ile 4.denememe başlayacağım ekimde genetik araştırma yapılacak okulların yarı yıl tatilinde de tedavim başlayacak kısmetse

inşallah bu sefer tutunur bebişlerimiz bizlere bu son tedavimiz olur....

merhabalar

iyi bir başlık olmuş, ankara da yaptıracaklar gittikleri yerleri ve düşüncelerini yazsalar fikir alışverişinde bulunuruz.

ben daha başlamadım ekimde düşünüyordum ama dr uygun görmedi. başkent hastanesi hulusi beyi düşünüyorum.

bu arada ankarada bayağı bir merkezde gezdim. genart,gürgan,hrs,hşbaşkent,maya. eşimde HRS yi beğendi. başkent düşünmekle beraber karasızım.

Gürgan clinic gıdıyorum tımur hocaya başka şehirde yaşamama rağmen memnunum 2 düşük yaşadım ve pco.yum ben hısteroskopi yapıldı septum çıktı onu kestıler genetıklerım temız şimdı bugun ıtıbarıyle puregona başladım dogal yolla gebelık elde edıyoruz tımur hoca ınsanı çok rahatlatıyo konuşmalarıyla hemşireler de her an ulaşılabılıyor.
ALLAH herkese hayırlısını versın ıyı ınsanlarla karşılaştırsın 3ekımde randevum var dua edın:):nazar:

kızlar ankarada HRS'ye Tarık Aksuya giden yada bilgisi olan var mı.

Bİrde Gürgan kliniğe gidenler takiplerinizi Timur Hoca'mı Aygül Hanım mı yapıyor.

Bİrde Gürgan kliniğe gidenler takiplerinizi Timur Hoca'mı Aygül Hanım mı yapıyor.

Takipleri Aygül Hoca yapıyor,sonuçları ve tedavinin gidişatını Timur Hoca görüp belirliyor diye biliyorum,Aygül Hoca da doçent zaten,transferi Timur Hoca yapıyor

Bende Gürgan klinikte tedavi gördüm. ilk denememdi ve tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım şu anda 11 haftalık hamileyim. Timur hoca, Aygül hanınm ve tabiki hemşireler her konuda cok memnun kaldım. Dilerim rabbim isteyen herkesi evlat sahibi eder. 7 yıl bekledikten sonra nihayet iyi haberler insanı mutlandırıyor :)

Evet muayene ve takipleri Aygül hanım yapiyor. yumurta toplama işlemide embriyolog anestezist ve aygül hanım dan oluşan ekip tarafından yapılıyor. Timur hoca tetkik sonuclarına göre tedavi gidişatını yönetiyor. Ama transfer işlemini Timur hoca bizzat kendisi yapiyor. Ben cok memnunum biraz pahalıya mal oldu ama değdi bence. Kesinlikle tavsiye edebilirim.

Gürgan clinic gıdıyorum tımur hocaya başka şehirde yaşamama rağmen memnunum 2 düşük yaşadım ve pco.yum ben hısteroskopi yapıldı septum çıktı onu kestıler genetıklerım temız şimdı bugun ıtıbarıyle puregona başladım dogal yolla gebelık elde edıyoruz tımur hoca ınsanı çok rahatlatıyo konuşmalarıyla hemşireler de her an ulaşılabılıyor.
ALLAH herkese hayırlısını versın ıyı ınsanlarla karşılaştırsın 3ekımde randevum var dua edın:):nazar:

Ben de bugün puregona başladım,heyecan da artmaya başladı tabii:61:

bende ankarada anatolia tüp bebekde tedavi görüyorum suan transferin 4. günündeyim 11 ekim test günüm beklemedeyim.
benim tedavim ikinci cocuk için kızım 3.5 yasında onunda alt yapısı anatolia

Ben de gürgan clinicte tedavideyim,şu an lucrin kullanıyorum,bir iki gün içinde adet olup puregon kullanmaya başlarım,sen hangi aşamadasın?:44:

ben bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum. Benim klinikte dondurulmuş embriyolarım var. Onlarla deniyeceğiz bakalım.

ben de ankara da erkek infertilitesinde başarılı bir merkez arıyorum. özellikle IMSI olan bir yere gitmek istiyorum. daha önce başkent de yaptırdım. bulamazsam istanbul umut a gidecem. ama aklımda bursa jimer de var.

Back
X