Ankara'da kadın doğum doktoru tavsiyesi olan varmi

Meleekk3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
302
255
33
38
Merhaba arkadaşlar benim esimde azosperm vardı tüp bebek yöntemiyle bı oğlum oldu şimdi ona kardeş dusunuyoruz eşim ilaç tedavisi görüyor eylül ayında tüp bebek yapacağız .Benim bu ay 11gun sonra tekrar adet gördüğüm için devlet Hastanesi'nde kadın doğum doktorunaı gittim rahim duvarımin incelediğini .Bikac kist olduğunu söyledi ..Bende daha iyi bı kadın dogum doktoruna görünmek istiyorum tüp bebek içinde gidebelecegim hastane ve kadın doğum doktoru öneriniz varmı üniversite hastanesinde olabilir

Merhaba arkadaşlar benim esimde azosperm vardı tüp bebek yöntemiyle bı oğlum oldu şimdi ona kardeş dusunuyoruz eşim ilaç tedavisi görüyor eylül ayında tüp bebek yapacağız .Benim bu ay 11gun sonra tekrar adet gördüğüm için devlet Hastanesi'nde kadın doğum doktorunaı gittim rahim duvarımin incelediğini .Bikac kist olduğunu söyledi ..Bende daha iyi bı kadın dogum doktoruna görünmek istiyorum tüp bebek içinde gidebelecegim hastane ve kadın doğum doktoru öneriniz varmı üniversite hastanesinde olabilir
Merhaba hrs Tarık Aksu yu öneriyorum.

Dün bir kac site incelerken Başkent Hastanesinde Prof dr ları gördüm. Oldukça iyi olduklarına dair yorumlar var. Birde onlara bakın isterseniz.

Canım Ankara tıpta batuhan özmen var. Benim eşimede azo demişlerdi 1 sene kaan hıcada tedavi görmüştük ve tüp yapmıştık. Kızım 5 yaşında. Şimdide ikizlere hamileyim, yine aynı hocaya gittim.

Azospermi iz düzeldi cnm buarada. cikis varmı yoksa mikrotesemi oldu eşiniz. Allah bağışlasın hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin birde eşinizin azı sebebi neydi kusura baston çok sordum

Merhabalar ben Yüzüncüyıl hastanesinden prof.dr. Demir Özbaşar dan randevu aldım ama doktor hakkında hiç bir bilgi yok internette acaba daha önceden kendisine muayene olmuş olan var mı?

Back
X