ankarada kadın doğum doktorundan memnun olanlar arkadaşlara

canixsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
15
0
86
Ankara
Selam arkadaşlar,

ben 10 gün kadar önce hamile olduğumu öğrendim. hala şaşkınlık içindeyim ve kendime güvenebileceğim, rahatlıkla arayıp bişeyler sorabileceğim, bilgili ve aynı zamanda sıcakkanlı bir doktor arıyorum. araştırmaktan kafam patladı, lütfen siz de doktorunuzdan memnunsanız kimdir, nasıl biridir vs. hakkında bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız?şimdiden teşekkürler.

canım ben 1 ay önce dogum yaptım. etlik dogum evinin doktoruna gidiyordum , dogumuda aynı hastanede yaptım dr um gerçekten çok bilgili ve ilgili bi adam ama hastanede oldugu halde dogumuma girmedi onun için kızgınım ona ama yinede tavsiye edebileceğim bi doktor.istersen iletişim bilgilerini verebilirim.

Merhaba Ben de 31+4 günlük hamileyim. Ankara'da HRS Kadın hastanesine gidiyorum ve doğumu orada yapacağım inşallah. Doktorum Prof. Tarık Aksu. Aynı zamanda Hacettepe Ünv.'de de görev yapıyor. Tavsiye ederim..

Merhaba Ben de 31+4 günlük hamileyim. Ankara'da HRS Kadın hastanesine gidiyorum ve doğumu orada yapacağım inşallah. Doktorum Prof. Tarık Aksu. Aynı zamanda Hacettepe Ünv.'de de görev yapıyor. Tavsiye ederim..
canım bu hrs nin kurumlarla anlaşması var mı bilgi verirsen sevinirim.

Canişcim öncelikle gebeliğin hayırlı olsun:)
Ben ilk bebeğimin doğum takibinde de doğumunda da Prof Dr Fırat Ortaç' a gittim. Çok çok memnun kaldığım için 2. gebeliğimde de ona gidiyorum. Uğur Mumcu da muaynehanesi var, doğumlarıda Güven hastanesinde yaptırıyor, kesinlikle tavsiye ederim..

Yüzüncü yıl hastanesi Kutlugül Yüksel e gidiyorum. Çok ilgili ve güven veriyor tavsiye ederim

kocatepede muayenehanesi olan bi doktora gittim.(e.sernur yorulmaz).30 senelik uzman.akayda doğumumu yaptım.sezeryan olmasına rağmen çok rahattım.doktorumda bana bi anne şefkatiyle yaklaştı.yeri geldi ücret dahi almadı.saolsun.doğumdan sonra bile 3 defa kontrol etti.yani doktorum,doğum ekibi ve hastane çok iyiydi.istersen tel verebilirim.

fatih üniversitesi hastanesi hoşderede yard.doç.dok.yüksel hanıma gidiyorum memnunum

Zuhalcim teşekkür ederim.ben de daha önce yani gebeliğimden önce bi doktora gidiyordum bayağı popülerdi yani çevremde herkes ona gidiyordu ama son gidişimde çok da içime sinmeyen bi yaklaşımda bulununca soğudum açıkçası. hamile kalınca da ona gitmek istemedim, çünkü hamile kalman kendi hali ile 3-4 yıl içinde mümkün olur dedikten ve benim moralimi bozduktan sonra 4 ay sonra hamile kaldım yani güven sıfır.ben de hacettepe profesörü lütfü önceroğlu'nun özel muayenesine gittim ama hocadan hiç elektrik alamadım hiç, iletişim sıfır adamda.yani bebeğimi gördüm mesela soğuk soğuk ifadeler falan. merak ediyorum fırat beyi biraz anlatır mısın nasıl biri, muayenehanesini falan, yani ?

arkadaslar ben de 20 haftalik hamileyim. suan gittigim doktorumdan memnunum ama klinigin devletle anlasmasi bitti o yuzden universite hastanelerinden birine gidicem bu konuda tavsiyeniz var mi?

Arkadaşım prof fırat ortaç gerçekten iyi bir doktormuş.Benim bir arkadaş o insanın hayatta olması bile bizim için yeterli bütün arkadaşlara tavsiye ediyoruz diyorlar.Hem paragöz değilmiş hemde işini titizlikle yapıp insanlara karşı da gayet kibarmış.Eşinle git demişti bayramdan sonraya gün alcam bende.kaydirigubbakcemile5

canım öncelikle hayırlı olsun ebnde mithatpaşada çağ hastanesi var orda sevgi hanım var çok ilgili bir bayan acayip rahat ediyorsun sonuçlar için falan telefonla raman bşle yeterli gerekli herşeyi söylüyor herzam arayıp bişeyler sorabiliyorsun üstelk hastanein sgk ile anlaşmasıda var hem uygun hemde çok iyi bir doktor tavsiye ederim

Hastane de eve yakın olması önemli bence. Bir de riskli bir durumum olmadığı için Prof. lara o kadar para bayılmayıda düşünmedim baştan beri. 3 tane doktor değiştrdim. Şu an Balgattaki Akropol hastanesi Işın hanıma gidiyorum. Hastane ortamını çok beğenmesem de doktora çok güveniyorum. Çok aydınlatıcı bilgi veriyor. 3 doğumdan çıkmış halini de gördük eşimle ama hayret ettik. Yine yarım saat ilgilendi bizimle, herşeyi tek tek açıkladı. Ben doktorluğundan çok memnun kaldım. Muayene ücreti 30tl ve doğum şekli ne olursa olsun 1500 tl dendi.

kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşım.kesinlikle!!!

Bir hafta önce Fırat Ortaç hem miyom hem de perde ameliyatımı yaptı. Şimdilik çok memnunum. daha Önce bir çok doktora gittim. Hiç biri bana Fırat bey kadar güven vermedi. İnsanı inanılmaz rahatlatıyor. Allah nasip ederse gebeliğimde de ona devam etmeyi düşünüyorum. Herkesee tavsiye ederimm:):):)

muayenelerin nasildi dogumun nasil gecti doktorun ve hastane icin bilgi verebilirmisin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…