canım bu hrs nin kurumlarla anlaşması var mı bilgi verirsen sevinirim.Merhaba Ben de 31+4 günlük hamileyim. Ankara'da HRS Kadın hastanesine gidiyorum ve doğumu orada yapacağım inşallah. Doktorum Prof. Tarık Aksu. Aynı zamanda Hacettepe Ünv.'de de görev yapıyor. Tavsiye ederim..
Canişcim öncelikle gebeliğin hayırlı olsun:)
Ben ilk bebeğimin doğum takibinde de doğumunda da Prof Dr Fırat Ortaç' a gittim. Çok çok memnun kaldığım için 2. gebeliğimde de ona gidiyorum. Uğur Mumcu da muaynehanesi var, doğumlarıda Güven hastanesinde yaptırıyor, kesinlikle tavsiye ederim..
Hastane de eve yakın olması önemli bence. Bir de riskli bir durumum olmadığı için Prof. lara o kadar para bayılmayıda düşünmedim baştan beri. 3 tane doktor değiştrdim. Şu an Balgattaki Akropol hastanesi Işın hanıma gidiyorum. Hastane ortamını çok beğenmesem de doktora çok güveniyorum. Çok aydınlatıcı bilgi veriyor. 3 doğumdan çıkmış halini de gördük eşimle ama hayret ettik. Yine yarım saat ilgilendi bizimle, herşeyi tek tek açıkladı. Ben doktorluğundan çok memnun kaldım. Muayene ücreti 30tl ve doğum şekli ne olursa olsun 1500 tl dendi.
muayenelerin nasildi dogumun nasil gecti doktorun ve hastane icin bilgi verebilirmisin banacanım ben 1 ay önce dogum yaptım. etlik dogum evinin doktoruna gidiyordum , dogumuda aynı hastanede yaptım dr um gerçekten çok bilgili ve ilgili bi adam ama hastanede oldugu halde dogumuma girmedi onun için kızgınım ona ama yinede tavsiye edebileceğim bi doktor.istersen iletişim bilgilerini verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?