Doğuma Hazırlık Ankara'da kadin dogum uzmani ve dogum paketi önerisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Unstoppable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
581
385
33
Merhaba Ankara'da olan, dogum paketi alan hamileler hangi doktora ya da hastaneye gidiyorsunuz? Dogum paketi ucretleri nasil? Aklimda Meltem Aksu Sonmezer ve Cigdem Guler var ama henuz karar veremedim. Sizin tavsiye ettiginiz bir doktor var mi? Bir de Güven ile Memorial'den dogum paketi alan varsa bilgi verebilir mi?

Merhaba Ankara'da olan, dogum paketi alan hamileler hangi doktora ya da hastaneye gidiyorsunuz? Dogum paketi ucretleri nasil? Aklimda Meltem Aksu Sonmezer ve Cigdem Guler var ama henuz karar veremedim. Sizin tavsiye ettiginiz bir doktor var mi? Bir de Güven ile Memorial'den dogum paketi alan varsa bilgi verebilir mi?
Çigdem hocayla tanışmanizi öneririm, kendisiyle doğum yaptım tek keşkem yok

Gule gule buyutun bebeginizi. Nerede yapmistiniz dogumu bir de dogum paketi mi almistiniz almadiysaniz kaca yaptiniz?

Gule gule buyutun bebeginizi. Nerede yapmistiniz dogumu bir de dogum paketi mi almistiniz almadiysaniz kaca yaptiniz?
Teşekkür ederim sizde sagliklica kavusun , evet paket aldım, tüm tahlilleri orda yapıyorlar idrar kan vb. Sonuç hemen çıkıyor, ben 24.haftada başladım ve gecen sene aldığım için fiyat söylemem doğru olmaz sanırım. Doğum için memoriali seçmiştim ama son anda koru olmak zorunda oldu ve koruda yaptım.dr un kendi ebeleri var ikisi de çok ilgili, Dr a ve ebelere istediğinizde direktte ulaşabiliyorsunuz

Medicalpark Batikent evime cok yakin aslinda ama daha once bir iki kez kadin dogum uzmanina muayene icin gitmistim cok kisa surdu muayene ve ne zaman gitsek cok kalabalik oluyor hastane. Ama bu ismi arastiracagim tesekkur ederim.💐

Cok tesekkur ederim bilgi icin evet ge en yildan bu zamana ucretler uctu. Dun Memorial ile gorustum 18.500 normal, 21.500 sezaryen. Ogretim gorevlisi doktor istersek 1200 lira daha vermek gerekiyormuş.

Cok tesekkur ederim bilgi icin evet ge en yildan bu zamana ucretler uctu. Dun Memorial ile gorustum 18.500 normal, 21.500 sezaryen. Ogretim gorevlisi doktor istersek 1200 lira daha vermek gerekiyormuş.
Geçen yıl memorial 14000 di ama oradaki Dr ile.. çigdem hocanın ücreti ondan farklı yani o kadar vermiyorsunuz , aldığı tutarın bir kısmını hastaneye veriyor siz ayriyeten vermiyorsunuz, arayıp bilgi alabilirsiniz, telefonda da ücretle ilgili ayrıntılı bilgi veriyorlar..Koru da doğum yaptım ama cigdem hoca her şeyi ayarlamıştı, çok ön yargılıydim koru ya ama memnun kaldım tabi Dr un sayesinde

Back
X