Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum.1 ay önce Ankarada rastgele girdiğim bi dermatolog 3 bin liramı aldı sözde dolgu yaptı.Bu sabah uyandığımda yüzüm gözüm şişmiş kızarmıştı.Hala da aynı.Siz siz olun araştırmadan yüzünüze dokundurmayın.Bilen de bilmeyen de yapıyor bu dolgu işini artık.Sözde cilt doktoru.Belli ki 2 bayan arkadaş yaşları ikisinin de 50 civarı kafa kafaya verip o muayenehaneyi açmışlar.Ama anladıklarından değil.Bence dolguyu dermatologlara yaptirmayin. Plastik estetik cerrahlara yaptirin. Ben de ankarada dr ariyorum kalici dolgu yapan.
Merhaba yazınızı şimdi okudum dolgunuz kaldımı ve fotoğraf paylaşabilimisiniz bende Ankara’da yaptırmak istiyorumMerhabalar,
Ben Ankara'da Volkan TAYFUR'a burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırdım. Yüzümde kaş ortası, şakaklar, yanaklar, üst dudak ve çeneye yapıldı. Şu an bir ayım doldu. Her şey çok yolunda gidiyor. Yağ kendi vücut yağım yapay bir dolgu kullanılmadı. Görmek isterseniz albüm oluşturdum. Beni takibe alıp bakabilirsiniz.
Albüm yapmıştım bakabilirsiniz.Merhaba yazınızı şimdi okudum dolgunuz kaldımı ve fotoğraf paylaşabilimisiniz bende Ankara’da yaptırmak istiyorum
Giriyorum ama göremiyorum erişilmiyorAlbüm yapmıştım bakabilirsiniz.
Giriyorum ama göremiyorum erişilmiyor
Giriyorum açılmıyor hata veriyor neyse son haliniz nasıl
Giriyorum açılmıyor hata veriyor neyse son haliniz nasıl
Doktorunuz kim hangi hastanede uygulandı
albümünüz gizli görünüyor resimlerinizi göremedim.Doktorum Volkan TAYFUR. Ankarada kendisi. Uygulama Bayındır hastanesinde yapıldı. 18 Ocak 2017 tarihinde
Liposaction ve dolgu işlemlerini de bu hocamı yaptı