Ankarada ki en iyi tüp bebek merkezleri ve kadin dogum doktorlari

Ben Novaart’ta Ahmet Erdem hocayla tedavi gördüm. Çok memnunum. Hatta keşke daha önceki tedavimi de burada yaptırsaydım dedim. Pazar günü bir tane 4.gün embriyosu transfer edildi. Şimdi beklemedeyim ☺️ Test günüm 2 haziran.

Özel mi acaba fiyati neydi
Hoca Özel başkent üniversitesi hastanesinende çalışıyordu.ben 1 yıllık bir tadavi sonrası hamile kaldım.yani 2 yıl önce tedavi oldum. O zaman 20.000 tl tutmuştu.şu an bilgim yok Hoca şu an kendi özel kliniğini açtı.devlettede bir başarısız denemem oldu. Keşke devlet hastanesinde hiç denemeseymişim çok yıprattılar beni.valla tedavi borcunu bebeğim doğmadan bitirdik. Hep kredi kartına taksitle oldu hepsi.işallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz.

Hoca Özel başkent üniversitesi hastanesinende çalışıyordu.ben 1 yıllık bir tadavi sonrası hamile kaldım.yani 2 yıl önce tedavi oldum. O zaman 20.000 tl tutmuştu.şu an bilgim yok Hoca şu an kendi özel kliniğini açtı.devlettede bir başarısız denemem oldu. Keşke devlet hastanesinde hiç denemeseymişim çok yıprattılar beni.valla tedavi borcunu bebeğim doğmadan bitirdik. Hep kredi kartına taksitle oldu hepsi.işallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz.
Devletle özel ayni islemi yapiyo dediler hep devlette gebe kalamayan ozelde kaliyor devlete gitmeseydim diyor ozelde gebe kalamayan devlette gebe kaliyor ozele gitmeseydim keske diyor.her ikisine gidip tedavi bulamayan en son umidini kesip kendi kendine gebe kalanda cok var ha ilk denemede gebe kalanda var. Onca zamandan sonra şunu öğrendim ki hersey nasip , her nasipte vaktine esirdir olacagi varsa olur rabbim hayırlısıyla sağlıkli bi sekilde nasip etsin artık

Ankarada hangi doktora gidip memnun kaldiniz yazar mısınız
Merhaba size Özel Ankara Tüp Bebek Merkezini tavsiye ederim. Prof.Dr. Kubilay Vicdan hocama tedavi oldum ben. Kendisi işinde uzman, naif, mütevazı biridir. Güvenle kendisine tedavi olabilir siniz. Ben ilk tedavimde pozitifi gördüm kendisinde fakat bebeğim kalp atışlarını duyamadık ne yazık ki😥 tekrar kendisine tedavi olacağım.

Ben Novaart’ta Ahmet Erdem hocayla tedavi gördüm. Çok memnunum. Hatta keşke daha önceki tedavimi de burada yaptırsaydım dedim. Pazar günü bir tane 4.gün embriyosu transfer edildi. Şimdi beklemedeyim ☺️ Test günüm 2 haziran.
merhaba Ahmet Erdem Hoca yı ben de bir arkadaşımdan duydum bayağı övüyordu. Fiyatları nedir acaba? şimdi muhakkak değişmiştir ama sizin tedavi olduğunuz süreçte ne kadardı?

Back
X