kına gecesi için hamamönü ve kalede çok şık ve sıcak konaklar var araları tercih edebilirsiniz yaşadığınız ilçeyi bilsem ona göre daha iyi yardımcı olabilirdim
kızlar altındağ belediyesinin kına konağı diye biyeri var salonu 3 saatliğine size veriyolar 150 kişilik 500 TL.eğer isterseniz de kişi başı menüler 7,5tlden başlıyomuş.
kına konağında fiyatlar hala böyle uygunmu acaba? ya erkekler için dışarda oturmalı beklemeli falan bişeyi yokmu,bayanları getircek olan erkekler,bnde kız erkek ayrı istiyorumda onlar için de oturcak bi yer yokmu acaba?
yaa bende aynı arayış icindeyim.erkekler olmasın hanımlar rahatça eglensin istiyorum ama tabi gelecek eslere de gelme denilmez ki onlarinda rahatlıkla bekleyebilecegi bi yer olmalı nerden bulcaz biz öyle bir yer ya
yaa zaten kına konağı 2015 e kadar doluymuş sorduk biz.
hadi canım. .. yok artık yaaa bu insanlar cildirmis olmalı :)) siz tarihi ne zamana dusunuyosunuz
duyunca bende şok oldum dedim bu ne herkes evleniyo deli gibibenm kınam 12 eylülde inş :)
çok heyecanlı :) yer bulursan lütfen bana da söyle fikirlere ihtiyacım var çünkü
sizin ne zamanya bizimkiler bi yer buldu düğün salonu tarzında 2 katlıymış. bayanlar üst katında eğlenirken erkekler alt katta oturup muhabbet edicek ama mekanın adını hatırlamıyorum .öğrenip söylerim
hih işte tam benim aradığım konsept :)) ay canim öğrenip söylersen bana sevinirim yer ne taraftaydi bu arada
yeri ulusta. ama nerde biliyomusun saman pazarını bilirsin .annem anlattığına göre : yürüyerek gittiğini varsyalım, pazarın en yukarısına kadar çıkıp orda bi yol varmş karşıya geçince ordaymışyani arabayla gidilir.bizim bi tanıdıkta orda yapmış bana görmek kısmet olmadı.ama annem beğendiyse güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?