canım Cahide hoca muratın tarih hocasıydı :1shok:
pegeme mi geçmiş..bi de kitabı var demek??
çok ün salmış bi hocadır o..çok iyi.
ya açıkçası bende ankarada kurs araştırıyorum...bayaı bi dersane gezdik bu hafta...
ihtiyaç: tam bir hayalkırıklıı yazılsanda olur yazılmasanda olur havasında bir dersane ve en yüksek ücretli olan yer 1.100 gibi bie fiyat verildi...6-7 kişilik bir grup olmamıza rağmen...
yaklaşım:marta kadar doluymuş kafamıınn karışmasına sebep olan sorunn..
murat:2 ayda bitio...
ve gelelim karar veremediim 3 kurs:
yargı:yayınları belli kalitesi belli ankarada ilk yılı...
sınav akademi:bir çok dersaneden transferlerle ocakta başlıoalar...
anayasa:kaan yılmaz
tarih:nevzat hoca
coğ:önder hoca
vee pegem:evet tarih hocaları çok iyi....cahide hoca bir efsane...amaa deneme sınavlarının ösym standardında olmaması verilen ek deneme sınavları soru bankalarındaki yanlışlar beni düşündürdü....
neyapıcamm benn öfffffff((
evet canım orda bikaç sorun olmuş yetkilerle ayrılmış bukadar kendine güvenen bi hoca daha görmedim süper valla.geçen sene ki bi sorunun cevabı sadece kendi kitabında dorusu varmış diğer bütün kaynaklar yanlış yazmış
işin zor valla bikaç ay önce bizde böleydik ihtiyaç öğrenciye doymuşlar artık çokda önemli değil onlar için murata herkes para tuzağı diyo.yargı zaten belli imkanın varsa git derim pegemde eğer lisans değilsen cahide hocayı vermiyolar diğer hocalarda ii ama cahide hocanın yerini tutamazlar deneme sınavlarını çok övmüşlerdi aldığınız puanla sınavdaki yakın oluyo çok ciddi sınav oluyo yanlış hatırlamıyorsam gazi üniv sınav yapıyolarmış.ama şu bi gerçekki testlerinde çok yanlış var onuda derslerde sölüyolar ceavp yanlış doğrusu şu diye
umman arkadaşım bence büyük kitle dersaneri iyi deil ben garanti akademiyle görüşdüm kendilerini çok pazarlıyorlar. kültür fen ise hiç tınlamıyor. en iyisi orta yogunlukta bi dersane derim. ben böle yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?