Saç Rengi ve Saç Boyama Ankarada kuaför önerisi. ..

Ece efsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
581
272
103
39
Kızlar geçen sene sacıma gölge attırdım iğrenç bi renk oldu siyah beyaz gibi gölge den saridan tiksindim resmen üstüne cila yapalim dediler hatalarini kapatmak icin ama sac bastan sona berbatti .kahve tonu ile o an boyattım hem zamanim hem param gitti resmen istediğim saçla alakası olmayan sari tonlu bi gölge oldu dip boyami kendim yapıyim dedim ama oda olmadı kuaforlerede guvenim kalmadi.ankarada güvenilir ve uygun bir kuaför önerisi olan varmi

Sağolun kızlar verdiniz cvplar için...sadece okunup gecilmis.
demekki kimse ankarada oturmuyor güvendiği kuaför de yok neyse is başa düştü yine.....

Yenimahalle'de ombre kuaför var annemin saçındaki boyalar artık karışmıştı yanlış kuaför seçimi ve evde düzeltmeye çalışmaktan. Çok iyi iş çıkardılar ilk boyamada toparlandı saçları. Yine Yenimahalle'de FA sanat var orası da çok iyidir fiyatı ombre'ye göre biraz daha yüksek

Cnm çok sağol arastırıyim arayip bilgi aliyim kuaför çokta dedin gibi iyi iş çıkaran az teşekkür ederim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…