Ankara'da Normal Doğum Yanlısı Doktorlar Ve Tercihiniz olan Hastahane??

GokceTasci

Oğuz Kağan'ım yanımda ❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
46
33
38
Merhaba,
29 Haftalık hamileyim ve normal doğum düşünüyorum. Şuan Lokman Hekim Sincan Hast. Gidiyorum. Pakize Eylem Hnma. Memnunum kendisinden fakat normal doğum için onerebileceginiz bir hastane doktor var mı? Fikir almak istiyorum tek bir doktora bağlı kalmak istemiyorum.

cihangir çakıcı çok iyi bir doktor. Özeli var sadece hastanede çalışmıyor. iternet sitesinden gerekli bilgiyi edinebilirsin.
Teşekkür ederim ilgin için. . Acaba ücretlerle ilgili bir bilgin var mı ?

Son düzenleme:
Anladım. Gazi de kime gidiyorsun peki? Zaman azaldikca panik oldum ya. Sezeryan istemiyorum mecbur kalmadikca. .

Mrb.gazi deki mehmet erdem hala orda muayene ediyor mu yoksa muayenehanesinde mi bakiyor? Ben ankarada yeniyim de :(

Selam kızlar ben de 6 haftalik hamileyim henüz hangi hastaneye gideceğim karar veremedim.yardimci olursanız sevinirim. ..

ben koru hastanesinden funda doğulu ya gidiyorum. çok iyi bi doktor ve çok güler yüzlü. ankara cerreahi özel tıp merkezinde de muaneleri yapıyor. tavsiye ederim

ben koru hastanesinden funda doğulu ya gidiyorum. çok iyi bi doktor ve çok güler yüzlü. ankara cerreahi özel tıp merkezinde de muaneleri yapıyor. tavsiye ederim
Canım koru sincan daki koru mu. Bende bu konuda dertliyim 24. Haftadayım hala doktor bulamadım:( bayan istiyorum burda çok tanıdığım da yok. Kayinvalidemgil sincan da oturuyo. Koru ya gitmeyi düşünüyodm tavsiye ediyomusun

Canım koru sincan daki koru mu. Bende bu konuda dertliyim 24. Haftadayım hala doktor bulamadım:KK43: bayan istiyorum burda çok tanıdığım da yok. Kayinvalidemgil sincan da oturuyo. Koru ya gitmeyi düşünüyodm tavsiye ediyomusun
sincan koru değil. ama doktorum oradada doğum yaptırıyormu bilmiyorum. açıkçası benim doktorum koru hastanesinde hayptırdığı için doğumu koruya gideceğim. doktorum funda doğulu.

özel eryaman hastanesi düşünüyorum bende takipler ve doğum için doğum paketi var gebeliğin en başında doğuma kadar doğumda dahil 2500tl

sincan koru değil. ama doktorum oradada doğum yaptırıyormu bilmiyorum. açıkçası benim doktorum koru hastanesinde hayptırdığı için doğumu koruya gideceğim. doktorum funda doğulu.
Peki nasıl funda hanım. Burda yorumunuzu görünce internetten baktım biraz. hep güzel bahsedilmis. 25. Hafta ve hala içime sinen bir doktor yok :(

Peki nasıl funda hanım. Burda yorumunuzu görünce internetten baktım biraz. hep güzel bahsedilmis. 25. Hafta ve hala içime sinen bir doktor yok :KK43:
ben çok memnunum. çok güler yüzlü. ve tüm sorulara sıkılmadan cevap veriyor. ve çok anlayışlı bi doktor. ankara cererahi özel tıp merkezinde muane yapıyor. 60tl ücreti. istersen bi ara git bi dene.

Back
X