- 25 Mart 2019
- 5
- 0
- 1
- 44
- Konu Sahibi Cokcaresiz
-
Adam cokta o kdar kotu kalpli olmuslarki.malesefSiyircam değil de bence gercekten siyirmissin canimm.. hacı ve hocayla sana geri dönmez dönse bile napacaksın öyle sevgiyi.. onu ne bak canım adam mi yok memlekette??
Yaw haciyla hocayla olacak ismi.be gülüm.
Bende angaraliyim ama bele hoca tanimiyorum bende hocalarin yaninda cok kalmisligim var ama boyle şeylere her hoca bakmiyor eski ufürükcüler bakar anca ele birinide bu zamanda bulmak zor
Tam ankarali olan bu kiza nasil yardim edecek diye okurken hoca cikti sonunda. Haciyla hocayla adam elde mi tutulur ya sacmalamayin 2019 oldu seneMerhabalar ben ankaraya yerleselu 4 sene oldu.bosandiktan sonra.evliligimde gormedigim ilgiyi svgiyi yasayim die birini aldim hayatima 3.5 seneyi iyi kotu bitirdik.ve bazi sorunlari asamadik.bitti.( benim ondan baska hic kimsem yok ve cok aci cekiyorum.inanin kalb nasil acirmis anladim.etmedigim dualar kalmadi halada ediyorum.benim sorunum ankarda tanidiginiz hoca varmi bana sevdigimi geri verebilcek yarfim edecek bana artik cikamiyorum isin icinden yanlizliktan siyircam tessekurler
Yaa Allah aşkına böyle şeyler yapmayın Allahla aranıza giren ne ki Allah'tan kendiniz istemek yerine değişik yollar arıyorsunuz.Merhabalar ben ankaraya yerleselu 4 sene oldu.bosandiktan sonra.evliligimde gormedigim ilgiyi svgiyi yasayim die birini aldim hayatima 3.5 seneyi iyi kotu bitirdik.ve bazi sorunlari asamadik.bitti.( benim ondan baska hic kimsem yok ve cok aci cekiyorum.inanin kalb nasil acirmis anladim.etmedigim dualar kalmadi halada ediyorum.benim sorunum ankarda tanidiginiz hoca varmi bana sevdigimi geri verebilcek yarfim edecek bana artik cikamiyorum isin icinden yanlizliktan siyircam tessekurler
Yemin ediyorum içimden söyledim yorumu görmedenAklima bi anda Angarada bir hoca var ufledimi ucurur sarkisi geldiBence bosverin haciyi hocayi bakis acinizi degisin
Haci hoca bilmem ben çok bunalınca hacı bayrama Kocatepe camiine giderimMerhabalar ben ankaraya yerleselu 4 sene oldu.bosandiktan sonra.evliligimde gormedigim ilgiyi svgiyi yasayim die birini aldim hayatima 3.5 seneyi iyi kotu bitirdik.ve bazi sorunlari asamadik.bitti.( benim ondan baska hic kimsem yok ve cok aci cekiyorum.inanin kalb nasil acirmis anladim.etmedigim dualar kalmadi halada ediyorum.benim sorunum ankarda tanidiginiz hoca varmi bana sevdigimi geri verebilcek yarfim edecek bana artik cikamiyorum isin icinden yanlizliktan siyircam tessekurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?