Ankarada olan arkdslar bi yardim

Paranız boşa gider böyle şeylere itibar etmeyin, Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın.Dua edin sadece
 
Hacıyla hocayla olcak iş mi be arkadaşim. Gururun agır bassa keşke biraz. Hic mi haber okumuyorsun? Aman diyeyim uzak dur böyle şeylerden
 
Hocayla yapılan büyü işlemlerinin eger o kişi kaderinizde yoksa bir gün mutlaka bozulacağını biliyor musunuz?
 
Mune abla şimdi yardımcı olacak.
Yahu siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Film dünyasında mı yaşıyorsunuz? Biri bir şeyler okuyacak, adam da kör kütük aşık olup gelecek. Aklınız alıyor mu gerçekten?
 
Ben inançlı bir insanım,
bununla birlikte yıl olmuş 2019,
millet Mars'a uydu gönderiyor,
biz hocadan,tılsımdan medet umuyoruz.
Böyle şeylere inanan,
niyetlenen insanlara üzülüyorum.
Birinin gönlüne girmek için,bir başka kulun yazacağı tılsımdan,yapacağı büyüden medet ummak ancak 'akıl tutulması' olarak yorumlanabilir.
Bizi yaradan Allah,
bize şahdamarımızdan daha yakın.
Allaha dua edin,hayırlısını isteyin.
Olmayacak duaya da amin demeyin.
 
O da olmadı bana gel iyi üflerim nefesim pek kuvvetlidir.. Kemal sunalın filmindeki gibi max 5 dakikada tesirini gösterir
 
Sevdiğinizi verecek hoca? Yanlış merci den istiyorsunuz. Hoca size veremez o adamı
 
Hepsini denedim arkdsim.ve ben unvst mezunu biriyim.surda ki yorumlari okudumda yazik.herkes senin gibi yurekten cevaplar yazmiyor.kimse kimsenin hayatinu bilmeden yorum yapiyor sorduguma soracagima pisman oldum.
 
Şimdi şöyle birşey olsa. 2 kadın var 1 adam her iki kadında adamı kendisi için istiyor ve hocaya gidiyor. Hangisinin hocası daha iyiyse o mu alacak adamı.
Boşverin siz hacıyı hocayı.
Siz Allah 'ın kitabında yazana bakın...
“Ve hoşlanmayacağınız bir şey olur ki, o sizin için bir hayırdır. Ve seveceğiniz bir şey olur ki, o sizin için bir şerdir. Ve (bütün bunları) Allah bilir, siz bilmezsiniz.”
(Bakara Suresi, 216 )

Umarım bu ayet hayatınızda yol gösterici olur.
 
Üfürükçü sahte okuyanlardan medet umarsaniz Allah da sizden yardımını çeker alır ve size öyle insanlari musallat eder.
 
Kazen
 

Mune
 
Bende doktor önerisi sorucaksınız sandım. Toparlanın kendinize gelin. Herseyin bir çözümü var. Annenizin karnında o beyefendi ile beraber dogmadınız sonuc olarak, onunla da ölmeyeceksiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…