Ankara'da Olup arkadaş olmak isteyen varmı ki .?

yaseminxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
76
39
38
Ankara
Merhaba kk üyeleri Ankara Etimesgutta oturuyorum 2 yıllık evliyim bir oğlum var hiç arkadaşım dostum yok evimiz müstakil dolayısıyla komşuda yok oğlum küçük kursa falan gitme şansım yok eğer benim gibi dost arkadaş arayan varsa çok mutlu olacağım beraber dertleşip yeyip içip gülüp oynayabileceğim Bi dost arıyorum

İlginç miş bu :)
Bu forumda zaten arkadaşlıklar oluyor.. herşeyin sanalı makbul.. aynı şehirde olmak birşey degistirmez ki.. aynı kafaları yaşamak gerek.. Sizin veya karşı tarafın art niyetli olmadığı ne malum?? Girmeyin böyle risklere..

Şimdi belki paranoyak diyenler olacaktır bana ama ben bu tarz şeyleri hiç doğru bulmuyorum.Sanaldan kurulan arkadaşlıklara güvenim yok açıkçası.Ha burada herkes kötü mü? Tabi ki değil.Mutlaka mükemmel insanlar var.Var ama hangileri size denk gelecek bilebilir misiniz? Mesela burada sürekli erkek üyeler çıkar,yönetim üyeliklerini iptal eder hepsinin.Gelir sahte sahte konular açarlar,millete salça olurlar.Üyelikler iptal edilir edilmesine ama yönetim ancak bir yere kadar koruyabilir bizleri.Onların yapacağı en fazla olmaması gereken kişileri siteden atmak,ikici üyeliklerin takiplerini yapıp iptal etmektir en azından benim bildiklerim bunlar.Ve bizleri dikkatli olmamamız konusunda uyarmaktır.Karşımızdaki sapık mı,ruh hastası mı,katil mi,ya da başka bir şey mi yönetim bunu bilebilir mi ya da bizler bilebilir miyiz? Çok zor malesef.Burada tanışıp buluşan kadınlarda var,şanslarına iyi arkadaşlıklar denk gelmiş olabilir.Ama herkes böyle şanslı olacak diye bir şey yok,tamamen risk almak yani bana göre.O yüzden dikkatli davranmanızı,herkese güvenmemenizi ve kişisel/özel bilgilerinizi kimseyle paylaşmamanızı tavsiye ederim.Ha buraya yazın,çizin,dökün içinizi onda sorun yok,sabahlara kadar konuşalım,dertleşelim

Sanaldan koca arayanları düşününce bu sıradan bile, güven olmaz yapmayın böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…