Ankarada önerebileceğiniz devlet hastaneleri ??

gizemsen06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
31
1
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar

ben iki ay önce yaşadığım düşükten sonra şu an tekrar hamileyim ve iyi bir devlet hastanesi arıyorum. Malum özel hastanelerde cüzdanı boşaltmak zorunda kalıyoruz. Ankarada hastaları ile iyi ilgilenen tam teşekküllü denebilecek hangi hastaneler var acaba

tavsiyelerinizi bekliyorum

Büyük doğumda çok sıra beklıyorsun üstelik bayanlar eşleriyle sabahın erken saatınde gelip oturup beklıyor erkekler yer bıle vermıyor. Hacettepe güzel hocaları falan yenımahalle devlet hastanesı de düzenli çalışmakta en iyisi ikisi galiba bı gıt olmazsa memnun kalırsan devam edersın

hacettepe hastanesinde tahliller için ssk lı hastaya ayrı ücret talep ediliyor diye duydum bir bilgin var mı peki?

valla bende çok kararsızdım hastane konusunda şuanda tedavi ile hamile kaldığım için özel doktorumda devam ediyorum ama doğumu kısmetse zekai tahirde yapacağım riskli olduğu için. eğer hamileliğimde bir sorun olmasaydı yenimahalle devlet hastanesini ya da ankara üniversitesini düşünürdüm

başka tavsiyeleriniz yok mu arkadaşlar br an önce bi dr ve hastane bulmam gerekiyor ((

ben de devlet hastanesi arıyorum gizemsen. bu hafta yenimahalle devlet hastanesine gideceğim. izlenimlerimi yazarım. ilk doğumu ankara tıp fak.de yapmıştım ve hiç memnun kalmadım. personel çok ilgisiz ve gaddardı. umarım burası iyidir, nette herkes iyi bahsetmiş şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…