Prof. Dr. Ahmet Erdem. Gazi Üni. Tıp Fakültesi öğretim üyesidir kendisi. Daha geçen hafta muayenehane açtı. Ondan önce hastanede özel hastasıydım. 34 haftalık hamileyim ben. Çok riskli bir gebelik geçirdim. Bebeğim sayesinde yaşıyor diyebilirim...
Umarım herşey istediğin gibi olur....
öncelikle çok teşekkür ederim Ahmet beyin muayenehanesi nerde acaba adres yada telefonunu özelden yazarsanız sevinirim.
canım kesınlıkle gazı univ.hastanesındekı ahmet erdem yada mehmet erdem bu doktorlar ikiz alanlarında superler arkadasta tavsıye etmış bende ahmet hocanın hastasıyım cok memnunum bende polıkıstık hastasıyım suana tedavı goruorum cok doktor dolastım ama sonunda dogru tercıhı yaptıgıma inanıorum googla ısımlerını yaz hocann cıkıo canım
nası bi tedavi uyguluyo acaba bana sürekli dogum kontrol hapları verip yolluyolar uzun süredir doğum kontrol hapı kullanıyorum geçmiş dahada tekrarlamaz dedi doktor eyer gerçekten iyiyse ahmet hocaya gideyim çok duydum burda adını ama hiç bi polikistik over hastası önermemişti gerçekten teşekkür ederim
canım bebek düşünmıosan ve adet olamıosan zaten bu hastalıgın ilacı dogum kont.hapı eger bebek duşünuosan ona gore senın durumuna gore tedavıye başlıolar tabı evlılık surecıde onemlı 1 yılı geçkın duzenlı ilişkı ıle hamıle klamıosan dırek tedavıye baslıolar ben 3.ylıma gırdım evlenelı.1.5 yıl ıstemedık sonra denedık olmadı bebek daha sonra bende tıroıd rahatsızlıgız cıktı bı 6 ayda o oyaladı benı.eşimde bı problem yok tabı bu arada farklı farklı doktor dolasıorum benım dayımın oglu orda doktordu o onerdısonra ahmet hocaya basladık bana komen dıe yumurta uyarıcı ılaç verdı ilkınde olmadı ıkıncı ayda kıst olustu ole ara verdık sonrakı ayda klomen kullnadım yıne olmadı sonra gonal f dıe bı ıgneye gectık aşılama oldu yıne tutmadıbu ay ara verdık sımdı adet gunumu beklıorum martta tekrar baslıcaz.senı cok guezel motıve edıo vesordugun sorulara cvp verıo guler yuzuyle en onemlısıde bu zaten umarım yararlı olmusumdur canım.bence bı dene begenmezsen hacettepeya gıdersın durumun cok vahımse bulent tıraş dıe bı hoca var onuda araştır istersen
bazıları demişki çok yoğunlar ilginemiyolar pek fazla. ben şuan evli değilim 1 yıl sonra evlenicem inş hemende bebek düşnüyoruz o yüzden şimdiden bu işten anlayan bi dr a gitmem lazım artıkilacım yeni bitti bu ay bı bakıcam ne zaman hasta olacam ona göre bi randevu alayım özel yeri nerde acaba netten bulamadımda
önce hastanede yapıodu ben bır ay oldu gıtmeyelı degişecektı ozel yerı dışarıda nerde bılmıorum sen nettekı telefon num al ordakı sekreterler sana bılgı verır canım.senn adetın nasıl ilaçlamı oluosun yoksa kendılıgınden oluomusun evlendıgın gunde dahıl sakın korunma o zaman
malesef bu hastalık bole canım ben 9 senedır pco hastasıyım bekerken sureklı dogum kont hapı kullanıodum 6 ay ust uste kullan sonra bırak kendılıgınden olmazsan tekrar gel dıolardı benımkı 1 ya duzuenlı olur sonra tekrar duzensızlesırdı suan ole.evlennce gecer dedılr gecmedı ama sennkı iimiş bole hastalar bıraz tedavı gordukten sonra gecıo sen uzuzlme bence senn cocugun kolay olur inşllahilacı kullanmadan önce adetlerim arada geç oluyodu ama hiç olmadıgı olmadı burda okuyorum insanlar ilaçla hasta oluyormuş benım en fazla 10 gün geciktigi oluyordu bazen zamanında oluyordu ama bende aşırı tüylenme vardı kiloda zaten sırf tüylenme için gittim öyle öğrendim pcos oldugumu hormon testi yapıolar hormonların normal dıolar özellikle tüy yapan hormon ama yumurtalıklarımda sadace bırınde 14 ile 18 adet kistler var diğeride aynı 1 yıl yasmin kullandım o sürede 70 kılodan 60 a düştüm son gittigimde hiç kist yoktu güzel geçmiş dedi ilacı bıraktım şimdi asıl sorunda burda şimdi ne yapıcam bılmıyorum çünkü tekrarlıycak büyük olasılıkla bır ıkı ay durup doktora gıtmeyı düşünüyorum o yuzden doktor arıyodum :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?