ankarada önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı

inşallah canım inşallah zaten önemli olan doğru doktoru bulup doğru tedavi olmak. bu hastalıgın çeşitlerimi var bilmiyorum ama herkes çok zor kilo verdıgınden bahsedıyo bense çok kolay verıyorum hap kullanınca kolay almıyorum ama hapı bırakıncada hemen kilo alırım ama bendede çok aşırı tüylenme vardı yüzüm özellikle çok kötüydü ilaçla birlikte lazere gittim şuan bişey yok vücudumda var biraz oda azaldı ilaçla bakıcaz artık sanada çok geçmiş olsun bu hastalıkta en önemlisi stres yapmamak umutsuz olmamak o kadar çok pcos olan varkı bebekleri olmuş hiç kormayın dıyolar sanada geçmiş olsun canım inş en yakın zamanda bebegini alırsın kucağına evet biraz zaman alıyo belki ama tedavisi olmayan bi hastalık değil sonuçta

evet canım kesınlıkle ihmal edılmeyecek bı rahatsızlık benımkı ihmalden belkıde bu kadar ılerledı lıse 1den berı var bende o zamanlar 2 ayda 3 ayda bı oluodum 2, 3 sene gecınce 7 aya hiç olmadım tabı annemlere solemeyede cekınıodum sonra olacak gıbıb dıl soledım doktora gıttım 2-3 senede ole salaak doktorlar oyaladı takı ozel bı doktora gıdene kadar o soledı sen pco sun dıe taa o zamandan berı cekıorum şükür bende tuylenme yok son 2 senedır kıol alıorum dogum kont hapıda kullnamıorum dıger kullndıgım ilaçlar cok kılo aldırdı 3 senede 15 kılo aldım bakalım hayırlısı ihmal etme canım sakın sende hiç korunmadan devem

bende SÜLEYMAN AKARSUYU tavsiye ederim kendsi çok işinin başında iyi ve ilgili bir doktordur 3 çocuk annesiyim üçündede ona gittik.

slm bende mehmet hocanın hastasıyım her iki kardeşinde metnini çok duydum yeni başladım gitmeye bakalım inşallah pişman olmam.

bende pco hastasıyım ve ahmet hocaya gidiyorum.1 aşılama yapıldı tutmadı.bu ay gene yapılacak.ahmet hoca cok sakin sessiz,az konusur ama öz konusur.ben cok fazla soru sormam nedense galiba hastalığımı bildiğim için.ama beni o kadar rahatlatıyor ki.(çok konusmasada..)bu işi bildiğini biliyorum.
özellikle su sözünü hiç unutmam tek rahatsızlığımız bu olsun.(pco) hallolur dedi.

.bir gün olacak biliyorum....allah isteyen herkese nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…