Ankara'da önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı

damii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
26
2
8
Ankara
Merhaba, Ankara'ya yeni taşındım sayılır ve şuan 12 haftalık hamileyim. Önerebileceğiniz normal doğumu destekleyen ilgili bir bayan doktor var mı? Özel veya devlet hastanesi olabilir. Normal doğum yapmayı çok istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

özel lokman hekim hastanesi ben orada doğum yaptım çok iyi.

merhaba aynı gün doğum yapıcaz.benimde 28 kasım..ilk kızımıda tobb hastanesinde doğurdum..ikincide inş.orda..dr.cemil kaya çok harika birisi...

100.yıl hastanesindeki dilek hanım

Merhaba kizlar hayırlı olsun. Ben güven hastanesinde aslı hanım da doğum yaptı m. Çok memnun oldum. Normal doğumu onun kadar destekleyen görmedim. Herkese öneririm.
Doğum sonrası izmire taşındım ve hala onun gibi dr bulamadım.

merhaba aynı gün doğum yapıcaz.benimde 28 kasım..ilk kızımıda tobb hastanesinde doğurdum..ikincide inş.orda..dr.cemil kaya çok harika birisi...

Aa ne kadar güzel aynı heyecanlar yaşıyor olacağız inşallah tobb hastanesini çok duydum teşekkür ederim öneriniz için :)

Tam istediğim gibi bir doktor öyleyse :) çok teşekkür ederim bu ay gideceğim sanırım

Koru hastanesi Sincan da Dr.Meltem Aksu bilgisi becerisi ile çok güven veren bir doktor, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi var , günün hangi saatinde gidersen git güleryüz ve içten samimi bir ses tonuyla karşılar bizi. Normal doğumda çok serinkanlı ve rahatlatıcı bir tavrı olduğunu bizzat eltimin doğumunda şahit oldum. Tavsiye ederim, tek sorun Meltem Hanım a 2 hafta sonraya ancak randevu bulabiliyorsunuz

Koru hastanesi Dr. Meltem hanım, Sezeryan isteyenleri bile normal doğuma ikna ediyor ve dikişsiz normal doğurtuyor, bilginiz olsun. Daha önce çalıştığı bir özel hastanede sağlık bakanından normal doğum sayısı çok olduğu için teşekkür belgesi almış diye biliyorum .

bende duydum adını çok iyi bir doktormuş. öneriniz için çok teşekkür ederim

Özel Koru hastanesi dr.Meltem AKSU normal doğumu destekliyor, normal doğum sayısı devlet hastanesini geçmiş diye duydum , herkes çok memnun kendisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…