ankarada orhan alana amelıyat olan var mı

estetisyen canım degıl kkbcı sanıırım ama estetık amelıyatlarında hemde burun saglık problemlerınde ıddıalı gorunuyo benım kkb sorunumda var

orhan alan beyi çok iyi tanırım ama kendisi ankarada değil istanbulda :) tabi yanı kişiden bahsediyorsak

Merhaba canmedkbb :)
internetten araştırdığım kadarıyla gerçekten başarılı bir doktor. sen de yorumlarını paylaşırsan çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler,

Orhan Alan İstnbul'da yaşıyor.Ben daha yeni ameliyat oldum.Hem burun içi problemlerim vardı hem de estetik oldum.Bir kere estetiğim hiç belli değil çok doğal bir burnum oldu tam istediğim gibi.İçsel durumlarım yavş yavaş iyileşiyor.Çok iyi bir doktor hem de iyi bir insan tavsiye ederim.

Orhan Alan İstnbul'da yaşıyor.Ben daha yeni ameliyat oldum.Hem burun içi problemlerim vardı hem de estetik oldum.Bir kere estetiğim hiç belli değil çok doğal bir burnum oldu tam istediğim gibi.İçsel durumlarım yavş yavaş iyileşiyor.Çok iyi bir doktor hem de iyi bir insan tavsiye ederim.

Atmaca 2010 da yazmışsın aşağı yukarı 6ay geçmiş, şu an burnun görüntü ve nefes yönünden nasıl yazar mısın? Kızkardeşim düştü ve burnu kırıldı acilen ameliyat olması lazım iyi bir dr. arıyorum Orhan Alan'ı da biark. tanıyormuş fakat hiç bir hastasıyla tanışmadım.Bana kesin tavsiye eder misin ya da varsa olumsuz yönlerini yazar mısın? bide fiyat neydi yazarsan çok yardımcı olursun...:)

7 sene olmuş sanırım ameliyat olali bi sorununuz var mı burunla ilgili orhan beyi tavsiye edermisiniz

Merhaba ben de dr. Orhan Alan'A burun ameliyati oldum, nefes alamiyordum. Yaklaşık 5 sene oldu hala harika nefes alıyorum ayrica burnumda hafif cikinti vardi, gayet doğal ve duzgun bir burnum var.

Back
X